Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

Είναι αυτό που λέμε…”Να μην σου τύχει”…

tags :
Είναι αυτό που λέμε…”Να μην σου τύχει”…
Γιατί έτσι και σου έτυχε, τότε την… έκατσες την βάρκα.
Είναι αυτό που λέμε…”Να μην σου τύχει”…

Γιατί έτσι και σου έτυχε, τότε την… έκατσες την βάρκα. Και δεν σε σώνουν ούτε τα θεμελιώδη, ούτε οι χάρακες και οι χαρακιές τους, έτσι και σε πετύχει ανοικτό στα ανοικτά… Είναι και ο κυκλοθυμικός τρόπος που κινείται η αγέλη, που σηκώνει κι άλλο το κύμα….

Πως μπορεί τώρα να προφυλαχτεί κανείς απέναντι σε τέτοιες συνθήκες;

Σχεδόν αδύνατο να πετύχει τον τέλειο συγχρονισμό, αλλά όσο νάναι αν δεν είναι άπληστος, αν κατοχυρώνει σταδιακά τα κέρδη του στα ανοδικά δρομολόγια διατηρώντας πάντα ρευστότητα τότε συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να μην τα κάνει μούσκεμα.

Μοναχικός ο χρηματιστηριακός δρόμος και πάντα ένας ατελείωτος μαραθώνιος… Υπήρχαν μετοχές και εξακολουθούν να υπάρχουν με αποδόσεις φανταστικές και υπεράνω πάσης προσδοκίας… Αποδόσεις που τις χαίρονται όσοι εκμεταλλεύτηκαν τα χαμηλά τους που…κραύγαζαν από μακρυά για την φτήνεια του πράγματος.

Ε, λοιπόν αυτά τα χαρτιά οι περισσότεροι τα σνομπάρουν, τα αγνοούν στο πάτο τους αλλά εκ παραλλήλου οι ίδιοι είναι που τα κυνηγούν στα ύψη, στα όρη, στα ψηλά βουνά των τιμών τους… Και είναι αυτοί που πληρώνουν το βαρύτερο τίμημα…

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης