Η ελληνική κυβέρνηση μειοψηφίας ενάντια στην πλειοψηφία υπέγραψε στις Πρέσπες με την FYROM μια κακή συμφωνία

Η ελληνική κυβέρνηση μειοψηφίας ενάντια στην πλειοψηφία υπέγραψε στις Πρέσπες με την FYROM μια κακή συμφωνία
Με βάση τις δημοσκοπήσεις το 73% των ελλήνων μια πανίσχυρη πλειοψηφία τάσσεται κατά της χρήσης του όρου Μακεδονία από την FYROM και αυτό αποδεικνύει πόσο βαθειά έχει διχάσει ο έλληνας πρωθυπουργός τους έλληνες.
Με την κοινωνία να κοχλάζει από οργή και θυμό πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουνίου 2018 στις Πρέσπες η συνάντηση της ελληνικής αντιπροσωπείας με της αντίστοιχης της FYROM υπογράφοντας την συμφωνία αποδοχής της ονομασίας Βόρεια Μακεδονία από τις δύο χώρες.
Βεβαίως τα ερωτηματικά είναι πολλά με κυριότερο αυτή η κακή συμφωνία μπορεί να περάσει από το κοινοβούλιο της Ελλάδος και μπορεί να περάσει και από το δημοψήφισμα - εάν γίνει - των πολιτών της FYROM;

Με την πλειοψηφία της κοινωνίας ενάντια στην κυβέρνηση, ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, ο έλληνας πρωθυπουργός της κυβέρνησης της μειοψηφίας, αψηφώντας την θέληση της ελληνικής κοινωνίας προέβη στην υπογραφή μιας κακής και επιζήμιας συμφωνίας για τα συμφέροντα του έθνους.
Με βάση τις δημοσκοπήσεις το 73%-75% των ελλήνων μια πανίσχυρη πλειοψηφία τάσσεται κατά της χρήσης του όρου Μακεδονία από την FYROM και αυτό αποδεικνύει πόσο βαθειά έχει διχάσει ο έλληνας πρωθυπουργός τους έλληνες και πόσο εις βάρος των εθνικών συμφερόντων είναι αυτή η συμφωνία. 
Στην χθεσινή 16 Ιουνίου διεξαγωγή της ψηφοφορίας στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ, καταψηφίστηκε με 153 βουλευτές από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ…ωστόσο υπήρξε ρήγμα στους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Ο Δημήτρης Καμμένος ψήφισε υπέρ της πρότασης μομφής και διεγράφη από τους ΑΝΕΛ ενώ έντονες είναι οι αποσχιστικές τάσεις στους Ανεξάρτητους Έλληνες από κομματικά στελέχη στην Βόρεια Ελλάδα.
Η πρόταση μομφής δεν πέρασε, ήταν αναμενόμενο αλλά αποκαλύφθηκαν τα εξής
1)Η ΝΔ ανέδειξε την πολιτική διπροσωπία της κυβέρνησης καθώς δεν μπορεί ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ να στηρίζουν την κυβέρνηση αλλά να δηλώνουν ότι δεν θα στηρίξουν την συμφωνία με την FYROM.
Ωστόσο στην ομιλία του ο Μητσοτάκης άφησε να εννοηθεί ότι εάν υπογραφεί η διμερής συμφωνία θα είναι μονόδρομος, δεν θα μπορεί να ανακληθεί.
Η κοινωνία θα περίμενε από τον Μητσοτάκη να δηλώσει ότι όταν έρθει στην εξουσία θα καταγγείλει αυτή την συμφωνία, οπότε να αποδυναμώσει την κακή συμφωνία Τσίπρα – Zaev (πρωθυπουργός FYROM)
2)Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να επιτεθούν κυρίως στον Σαμαρά που τους άσκησε κριτική.
3)Η Χρυσή Αυγή βρέθηκε εκτός της διεξαγωγής της συζήτησης στην Βουλή για την πρόταση μομφής γιατί με μια αδικαιολόγητη ομιλία του ο ανεξάρτητος βουλευτής Μπαρμπαρούσης προφανώς με μια λεκτική ακροβασία έσπευσαν να τον κατηγορήσουν ότι σχεδιάζεται φανταστικό πραξικόπημα.
4)Το Κίνημα Αλλαγής βρέθηκε για μια ακόμη φορά διαιρεμένο, χωρίς κοινή στρατηγική προκαλώντας πολιτικά σύγχυση.

Η συμφωνία της ντροπής


Διασυρμός η συμφωνία της ιστορικής ντροπής με την FYROM

Η πλειοψηφία της κοινωνίας και αυτό καταγράφεται σε όλα τα δημοσκοπικά ευρήματα είναι κατά της αναγνώρισης των Σκοπίων ως Βόρεια Μακεδονία.
Η ελληνική κυβέρνηση για δεύτερη φορά – η πρώτη ήταν με την καταστρατήγηση και εξαπάτηση του μνημονίου – επιχειρεί ενάντια στα εθνικά συμφέροντα να ικανοποιεί το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ εις βάρος της εθνικής ιστορίας.
Πρόκειται για μια υποκριτική συμφωνία που εξαπατά τον ελληνικό λαό και της ιστορία του κυρίως γιατί ενώ στο κείμενο των 20 σελίδων της συμφωνίας Ελλάδος – FYROM αναγνωρίζεται ότι η «μακεδονική γλώσσα» είναι σλαβική…ταυτόχρονα αναγνωρίζεται και ως Βόρεια Μακεδονία.
Πως σχετίζονται τα σλαβικές φυλές με τους έλληνες μακεδόνες απάντηση δεν έχει δοθεί.
Και ενώ θα αποδειχθεί στην πράξη ιστορικό λάθος η αναγνώριση της Βόρειας Μακεδονίας ο έλληνας πρωθυπουργός συνεχίζει το ντροπιαστικό λάθος στις Πρέσπες.
Ο Zaev από την FYROM και ο Τσίπρας από την Ελλάδα με μια ντροπιαστική φιέστα επιχειρήσουν να αλλοιώσουν και παραχαράξουν την ελληνική ιστορία…για μια συμφωνία που δεν είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα γίνει αποδεκτή.
Στην αριστερή, δόλια και παραπλανητική προπαγάνδα αναφέρεται ότι όσοι αντιδρούν στην ονομασία Βόρεια Μακεδονία δεν επιθυμούν καλές σχέσεις με τους κατοίκους της FYROM.
Πρόκειται περί ενός ατεκμηρίωτου και προπαγανδιστικού επιχειρήματος καθώς το πρόβλημα δεν είναι οι δύο λαοί αλλά οι αντίθετες με τα εθνικά συμφέροντα των πολιτικών που κυβερνούν την χώρα.
Η αποδοχή του ονόματος Βόρεια Μακεδονία αποτελεί προδοσία στους ελληνικούς αγώνες, αποτελεί ατίμωση στην ελληνική ιστορία, αποτελεί προσβολή στις παραδόσεις και στα ιδανικά των ελλήνων της Βορείου Ελλάδος, των γνήσιων μακεδόνων.
Το κείμενο 20 σελίδων της συμφωνίας Ελλάδος με FYROM δεν είναι μια ιστορική συμφωνία είναι μια ιστορική ανοησία που δυστυχώς ελληνική κυβέρνηση υποστηρίζει ενάντια στα εθνικά συμφέροντα.
Ποδοπατώντας τους ιστορικούς αγώνες των μακεδονομάχων απέναντι στους κομιτατζήδες της Βουλγαρίας και στους αγώνες για την ανεξαρτησία της Μακεδονίας από τον τουρκικό ζυγό η Ελλάδα αποδέχθηκε στα βόρεια σύνορα της χώρα που θα ονομάζεται Βόρεια Μακεδονία, αποδέχθηκε την ανύπαρκτη μακεδονική γλώσσα και αποδέχθηκε την ανύπαρκτη μακεδονική ιθαγένεια.
Με βάση τα επίσημα στοιχεία το 64% των πολιτών της FYROM είναι σλαβομακεδόνες, το 25% αλβανοί, 4% τούρκοι και 2,8% ρομά.
Επίσης το 33% του πληθυσμού είναι ισλαμιστές και το 64% χριστιανοί.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ελλάδα εγκλιμάτισε και ατίμασε την ιστορία της.  
Από πότε οι αλβανοί είναι μακεδόνες;
Από πότε οι ρομά είναι μακεδόνες;
Από πότε οι σλάβοι είναι μακεδόνες;
Στο κείμενο των 20 σελίδων μεταξύ άλλων ζητείται να αλλάξουν τα σχολικά βιβλία ιστορίας θα ζητήσουν και από την Ελλάδα να διαγράψει την ιστορία της;
Όμως πέραν από την ιστορική πλαστογραφία η Ελλάδα αποδέχθηκε να παραχαράξει και ατιμάσει την ιστορία της μόνο και μόνο για να ενταχθεί η FYROM στο ΝΑΤΟ και αργότερα στην ΕΕ.
Μιλούν για διαφορετικές ιστορίες αλλά πουθενά δεν έγινε αναφορά για τον Μέγα Αλέξανδρο πάνω στον οποίο χτίστηκε ιστορική πλαστογραφία των σλάβων της νότιας πρώην Γιουγκοσλαβίας.
Στο κείμενο των 20 σελίδων αναφέρονται ανοησίες περί οικονομικής συνεργασίας.
Η Ελλάδα είχε διεισδύσει στην FYROM, μέσω της Εθνικής τράπεζας ήλεγχε την οικονομία της χώρας αλλά ο αλυτρωτισμός όχι δεν μειώθηκε αλλά διογκώθηκε.
Το φαιδρό επιχείρημα ότι πλέον δεν θα ονομάζονται σκέτο Μακεδονία, όπως πολλά κράτη διεθνώς τους έχουν αναγνωρίσει αλλά Βόρεια Μακεδονία και αυτό το λέει επίσημη ελληνική κυβέρνηση σε νομικό κείμενο όπως είναι συμφωνία αποδεικνύει ότι έχει συντελεστεί προδοσία.
Κανένας έλληνας δεν είναι υπερήφανος για ότι έχει συμβεί.
Προφανώς και κανείς δεν θέλει το κακό του λαού της FYROM αλλά δεν μπορεί ένα ανύπαρκτο κρατίδιο σλάβων, αλβανών, τούρκων και ρομά να αποκτούν εθνική ταυτότητα ως μακεδόνες.
Η κοινωνία θα πρέπει με πειστικό και δημοκρατικό τρόπο να πει ξεκάθαρα όχι σε αυτό το αίσχος σε αυτή την ιστορική ντροπή.
Τα πολιτικά κόμματα πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να καταδικάσουν την συμφωνία της ντροπής.
Όποιος δεν το πράξει θα έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική ιστορία όχι ως πατριώτης αλλά ως επικίνδυνος για τα εθνικά συμφέροντα.
Είτε είναι σύμμαχοι, είτε δεν είναι σύμμαχοι οι σκοπιανοί δεν κάνει καμία σημασία για την Ελλάδα.
Όχι στα ψευδεπίγραφα επιχειρήματα, όχι στην αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS