Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Η κατάθεση απορρήτων εγγράφων του ΥΠΕΞ υπηρέτησε μόνο το θλιβερό show του Κοτζιά

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Η κατάθεση απορρήτων εγγράφων του ΥΠΕΞ υπηρέτησε μόνο το θλιβερό show του Κοτζιά
"Eμείς τελικά απορρίψαμε κάθε κακή συμφωνία για τη χώρα, ενώ εκείνος την υπογράφει σε λίγη ώρα", υπογράμμισε ο Γ. Κουμουτσάκος
«Η χθεσινή κατάθεση απορρήτων εγγράφων από τον ΥΠΕΞ υπηρέτησε μόνο το θλιβερό show του κ. Κοτζιά», ανέφερε μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή  ο Βουλευτής της Β' Αθηνών και Επικεφαλής Τομέα Εξωτερικών της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος.
Όπως τόνισε, «δεν απέδειξε τίποτε άλλο από το ότι εμείς τελικά απορρίψαμε κάθε κακή συμφωνία για τη χώρα, ενώ εκείνος την υπογράφει σε λίγη ώρα».
Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο, ο αποχαρακτηρισμός απορρήτων εγγράφων του ΥΠΕΞ γίνεται, σύμφωνα με τον κανονισμό του υπουργείου, μόνο για την υπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος, όχι για να υπηρετήσει την πολιτική αντιπαράθεση που επιδιώκει ο Υπουργός.
«Δεν υπάρχει προηγούμενο», είπε χαρακτηριστικά  ο κ. Κουμουτσάκος και πρόσθεσε ότι "ο  Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε κάθε θεσμικό και συνταγματικό μέσο που διαθέτει η Αξιωματική Αντιπολίτευση για να αποτρέψει μια αρνητική εξέλιξη για τη χώρα και να προστατεύσει το εθνικό συμφέρον".
"Η πρόταση δυσπιστίας απέδειξε, ακόμα και στους πιο δύσπιστους, τον αμοραλισμό που κρατά συνδεδεμένη την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ", σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης