Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ενώπιον του ανακριτή ο Αρτέμης Σώρρας – Στον εισαγγελέα και ο άνδρας που συνελήφθη μαζί του

Ενώπιον του ανακριτή ο Αρτέμης Σώρρας – Στον εισαγγελέα και ο άνδρας που συνελήφθη μαζί του
Ο Αρτέμης Σώρρας οδηγήθηκε αρχικά στον εισαγγελέα για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του τον Μάρτιο του 2017 για σωρεία κακουργημάτων
Ενώπιον του ανακριτή, ο οποίος χειρίζεται τη δικογραφία για τη δράση της οργάνωσης "Ελλήνων Συνέλευσις", οδηγήθηκε ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο 16/6 στον Άλιμο.
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε και ο άντρας που συνελήφθη χθες μαζί με τον Α. Σώρρα, καθώς σε βάρος ασκήθηκε ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία, δικογραφία που θα κριθεί από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο.
Ο Αρτέμης Σώρρας οδηγήθηκε αρχικά στον εισαγγελέα για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του τον Μάρτιο του 2017 για σωρεία κακουργημάτων και ακολούθως παραπέμφθηκε στον ανακριτή της υπόθεσης.
Πάντως, εκκρεμεί σε βάρος του και ακόμη ένα ένταλμα ως φυγόποινου, καθώς έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 8 ετών από δικαστήριο της Πάτρας για υπεξαίρεση.
Σημειώνεται ότι στα δικαστήρια τον περίμεναν υποστηρικτές του, κρατώντας σημαίες, οι οποίοι κύκλωσαν το αυτοκίνητο της αστυνομίας που τον μετέφερε τραγουδώντας ύμνους της "Ελλήνων Συνέλευσις".
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης