Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές – Οι επενδυτές περιμένουν το Eurogroup της 21/6

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές – Οι επενδυτές περιμένουν το Eurogroup της 21/6
Σήμερα εισάγονται 34,93 εκατ. μετοχές της Σαράντης αποτέλεσμα του πρόσφατου split της μετοχής με αναλογία μία νέα για κάθε μία παλιά
Στάση αναμονής και συσσώρευση γύρω από κρίσιμα σημεία στηρίξεων και αντιστάσεων, όπως άλλωστε κινείται το ΧΑ το τελευταίο διάστημα, αναμένεται και για την τρέχουσα εβδομάδα.
Οι επενδυτές τηρούν στάση αναμονής και περιμένουν τις εξελίξεις στο Eurogroup της 21ης Ιουνίου το οποίο θα δείξει τις διαθέσεις των δανειστών για το ελληνικό χρέος αλλά και την πρόοδο από την Ελλάδα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.
Στο εσωτερικό οι εξελίξεις στη Folli Follie, δείχνουν πως θα χρειαστεί ακόμη χρόνος μέχρι οι επενδυτές να μάθουν τι έχει συμβεί και ποια είναι η πραγματική αξία της εισηγμένης.
Επιπλέον η κόντρα των μετόχων στην Ελλάκτωρ, δημιουργεί άλλα δεδομένα και η στάση που θα κρατήσουν οι ξένοι θα κρίνει το μέλλον της εισηγμένης.
Σήμερα εισάγονται 34,93 εκατ. μετοχές της Σαράντης αποτέλεσμα του πρόσφατου split της μετοχής με αναλογία μία νέα για κάθε μία παλιά.
Το νέο σύνολο των μετοχών ανέρχεται στα 69,87 εκατ. μετοχές.
 
Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να αναζητήσει κατεύθυνση στη σημερινή συνεδρίαση.
 
Beta
Η αδυναμία της αγοράς ενδέχεται να συνεχιστεί και στη σημερινή συνεδρίαση καθώς οι επενδυτές τηρούν στάση αναμονής περιμένοντας νέα από το επερχόμενο Eurogroup της Πέμπτης 21 Ιουνίου.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης