Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Απορρίφθηκε το αίτημα προσωρινής διαταγής της Γ. Αποστολόπουλος για το Υγεία

tags :
Απορρίφθηκε το αίτημα προσωρινής διαταγής της Γ. Αποστολόπουλος για το Υγεία
Η ελληνική Δικαιοσύνη στην ουσία απέρριψε τις σπασμωδικές και χωρίς ουσία κινήσεις του ομίλου Αποστολόπουλου για το Υγεία
Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με σημερινή 18 Ioyn;ioy 2018 απόφαση του, απέρριψε στο πλαίσιο διαδικασίας ασφαλιστικών μέτρων Αίτημα Προσωρινής Διαταγής της «Εταιρεία Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» για την απαγόρευση κάθε νομικής μεταβολής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της «Δ.Θ.Κ.Α. Υγεία Α.Ε.» («Υγεία»). 
Η ελληνική Δικαιοσύνη στην ουσία απέρριψε τις σπασμωδικές και χωρίς ουσία κινήσεις του ομίλου Αποστολόπουλου για το Υγεία, ο οποίος είχε καταθέσει αγωγή κατά της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς, της διοίκησης της MIG και της διοίκησης του Υγεία.
Ο Αποστολόπουλος είχε κατηγορήσει τις διοικήσεις των MIG, Τρ. Πειραιώς και Θεραπευτηρίου Υγεία για αδιαφάνεια στη διαδικασία πώλησης του «Υγεία».
Ωστόσο, ο ίδιος, ο οποίος παραβρέθηκε στο δικαστήριο κατά τη εκδίκαση της αγωγής, δήλωσε ότι αν γίνει μια ανοιχτή διαγωνιστική διαδικασία για το Υγεία θα συμμετάσχει.
Μάλιστα δεν απάντησε σε πλήθος ουσιωδών ερωτημάτων με κυριότερο γιατί υπέβαλε μια προσφορά η οποία ήταν συντριπτικά χαμηλότερη σε σχέση με την πρόταση του CVC.
Η πλευρά των MIG, Πειραιώς και Υγεία αντέκρουσε τα επιχειρήματα Αποστολόπουλου τονίζοντας ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν απόλυτα συμβατή με τη διεθνή πρακτική, ενώ ο Αποστολόπουλος είχε την ευκαιρία, την οποία και απεμπόλησε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης