Μητσοτάκης: Να αναβαθμιστούν οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Ινδίας

Μητσοτάκης: Να αναβαθμιστούν οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Ινδίας
Την πρόθεσή του να αναβαθμιστούν οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Ινδίας, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ινδίας, Ram Nath Kovind
Την πρόθεσή του να αναβαθμιστούν οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Ινδίας, εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ινδίας, Ram Nath Kovind.
Όπως αναφέρεται σε ενημερωτικό σημείωμα του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα.
Κατά τη συνάντηση, έγινε ειδική μνεία στους ιστορικούς δεσμούς φιλίας μεταξύ των δύο λαών, ενώ επιβεβαιώθηκε η προσήλωση των δύο χωρών στη διατήρηση και ενίσχυση των διμερών σχέσεων.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε, επίσης, την πρόθεσή του να αναβαθμιστούν οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Ινδίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος όπως το εμπόριο, ο τουρισμός, οι επενδύσεις, η ναυτιλία, η πληροφορική και η γεωργία.
Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ακόμη την ανάγκη να εμβαθύνουν οι δύο χώρες τη συνεργασία τους στην άμυνα και στην αντιμετώπιση της διεθνούς τρομοκρατίας.
Σημείωσε, τέλος, την εκτίμησή του για την υποστήριξη της Ινδίας στις θέσεις της χώρας μας, σε ό,τι αφορά την αναζήτηση μίας δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό.


www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS