Εξώδικο κατά Βούτση καταθέτει η Χρυσή Αυγή - Κατηγορεί τον πρόεδρο της Βουλής για «ασύστολα ψεύδη»

Εξώδικο κατά Βούτση καταθέτει η Χρυσή Αυγή - Κατηγορεί τον πρόεδρο της Βουλής για «ασύστολα ψεύδη»
Εξώδικο κατά Βούτση καταθέτει η Χρυσή Αυγή - Κατηγορεί τον πρόεδρο της Βουλής για «ασύστολα ψεύδη»
Εξώδικο σε βάρος του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση θα αποστείλει μέσα στις επόμενες ώρες η Χρυσή Αυγή για «ασύστολα ψεύδη» που, όπως υποστηρίζει, έχει πει για το κόμμα.
Σε δήλωσή του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός ανέφερε ότι ο πρόεδρος της Βουλής θα κληθεί να ανακαλέσει εντός 48 ωρών, αλλιώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με μηνύσεις και αγωγές.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Λαγού:

«Η Χρυσή Αυγή εντός των προσεχών ωρών θα αποστείλει εξώδικο εις βάρος του προέδρου, όχι της βουλής αλλά του κομματικού προέδρου, Νίκου Βούτση εναντίον όλων αυτών των ασυστόλων ψευδών τα οποία έχει εκστομίσει από την Παρασκευή και μετά εις βάρος του Λαϊκού Κινήματος της Χρυσής Αυγής.
Τα ψεύδη είναι μεγάλα, ασύστολα, έχει ακουστεί ότι θα υπάρχει κατάλυση του πολιτεύματος και της δημοκρατίας από την Χρυσή Αυγή και μάλιστα αυτό έχει αναδημοσιευθεί από πλήθος εφημερίδων και sites. Καλείται ο πρόεδρος της Βουλής να ανακαλέσει εντός 48 ωρών, ειδάλλως η Χρυσή Αυγή θα προβεί σε μηνύσεις και αγωγές εις βάρος του.
Πρέπει επιτέλους να καταλάβει ο Ελληνικός Λαός ότι αυτή η κυβέρνηση είναι μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δικτατορίας, εκφράζει την μειοψηφία του Ελληνικού Λαού και θέλει μάλιστα αυτή την στιγμή να απαγορεύσει και την φυσική παρουσία των βουλευτών και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στα μεγάλα συλλαλητήρια της Μακεδονίας.
Θέλει να απαγορεύσει γιατί ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι βουλευτές της είναι οι μοναδικοί που μπορούν να παρευρεθούν, να χειροκροτηθούν και αγκαλιάζονται από τον Ελληνικό Λαό. Όλοι οι υπόλοιποι κυνηγιούνται όπου και να πάνε.
Η Μακεδονία είναι μία, είναι Ελληνική και καλούμε τους Έλληνες πολίτες να μην σκύβουν το κεφάλι ο αγώνας δεν έχει τελειώσει και ο αγώνα μας θα δικαιωθεί».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS