Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Να τοποθετηθούν ξεκάθαρα τα κόμματα εάν δέχονται τον όρο Μακεδονία στη σύνθετη ονομασία

Λεβέντης: Να τοποθετηθούν ξεκάθαρα τα κόμματα εάν δέχονται τον όρο Μακεδονία στη σύνθετη ονομασία
Να ψηφίσουν οι πολίτες την Ένωση Κεντρώων, να μας κάνουν ρυθμιστή της επόμενης κυβέρνησης για να ακυρώσουμε τη συμφωνία είπε ο κ.Λεβέντης
Να τοποθετηθούν ξεκάθαρα τα κόμματα επί της συμφωνίας για το Σκοπιανό ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν μαζικά στις επόμενες εκλογές την Ένωση Κεντρώων προκειμένου να την καταστήσουν ρυθμιστή στην επόμενη κυβέρνηση και να ακυρώσει τη συμφωνία για το Σκοπιανό.
«Η Ένωση Κεντρώων θα αγωνιστεί για να ανατρέψει την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών.
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα η ΝΔ να τοποθετηθούν ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό, εάν δέχονται τον όρο Μακεδονία στην σύνθετη ονομασία.
Όσοι υπέγραψαν την συμφωνία θα λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό και ενδεχομένως η Δικαιοσύνη να αναζητήσει και άλλες ευθύνες» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Λεβέντης, ο οποίος ζήτησε από τους πολίτες να ενισχύσουν εκλογικά την Ένωση Κεντρώων έτσι ώστε να είναι ο ρυθμιστής της επόμενης σύνθεσης της Κυβέρνησης και να επιβάλει τους όρους που θα καθιστούν την συμφωνία των Πρεσπών άκυρη.
Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, εφόσον στείλουμε αίτημα πρόσκλησης στα Σκόπια για ένταξή τους στο ΝΑΤΟ, αυτό δεν αλλάζει γιατί θα το έχουν επικυρώσει σχεδόν όλα τα μέλη της βορειοατλαντικής συμμαχίας.
Αναφερόμενος στο μέτωπο της οικονομίας, ο κ.Λεβέντης εκτίμησε ότι η κυβέρνηση μπορεί να μιλάει για εθνική νίκη στον οικονομικό τομέα για τη ρύθμιση του χρέους, ωστόσο, όπως υπογράμμισε, η οικονομία δεν αντέχει, επενδύσεις δεν έρχονται και έτσι η κυβέρνηση θα καταρρεύσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης