Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δραγασάκης: Θέλουμε να καταστήσουμε την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή παγκόσμιο επενδυτικό προορισμό

Δραγασάκης: Θέλουμε να καταστήσουμε την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή παγκόσμιο επενδυτικό προορισμό
Η κρίση στην Ελλάδα ήταν οδυνηρή και το μάθημα σκληρό υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Την θέση ότι με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση επιδίωξη της είναι να καταστήσει την Ελλάδα αλλά και την ευρύτερη περιοχή έναν παγκόσμιο επενδυτικό προορισμό και χώρο ειρήνης, σταθερότητας και ισότιμης συνεργασίας διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης σε χαιρετισμό του στο επιχειρηματικό φόρουμ Ελλάδας – Ινδίας.
«Εργαζόμαστε όχι μόνο για τη δική μας πρόοδο, αλλά και για εκείνη των άλλων λαών της περιοχής μας.
Προϋπόθεση της κοινής και αμοιβαία επωφελούς προόδου είναι η Βαλκανική Συνανάπτυξη, επενδύοντας λοιπόν στην Ελλάδα, επενδύετε σε όλα τα Βαλκάνια» υπογράμμισε ο κ.Δραγασάκης, τονίζοντας ότι η κρίση στην Ελλάδα ήταν οδυνηρή και το «μάθημα» σκληρό.
«Μέσα από μεγάλους μετασχηματισμούς στην οικονομία και το κράτος, εδραιώνουμε μια οικονομία ανοιχτή στις επενδύσεις, που ενθαρρύνει την καινοτομία και την εξωστρέφεια» είπε ο κ.Δραγασάκης, αναφέροντας ότι οι πολιτιστικοί δεσμοί της Ελλάδας με την Ινδία είναι ιστορικοί, οι πολιτικές σχέσεις άριστες, οι οικονομικές προοπτικές πολλά υποσχόμενες και οι δυνατότητες οικονομικής συνεργασίες είναι σημαντικές και διευρυνόμενες καθώς η Ελλάδα αποτελεί φυσική πύλη προς την Ευρώπη, διεθνές διαμετακομιστικό κέντρο, ενεργειακό κόμβο, τουριστικό προοορισμό, ναυτιλιακή δύναμη και έχει υψηλά καταρτισμένο προσωπικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης