Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας για συμφωνία για Σκοπιανό: Προς όφελος και των δύο λαών - Δεν θα προδώσει ο Καμμένος την κυβερνητική συμφωνία

tags :
Ρήγας για συμφωνία για Σκοπιανό: Προς όφελος και των δύο λαών - Δεν θα προδώσει ο Καμμένος την κυβερνητική συμφωνία
Όταν η συμφωνία έρθει στη Βουλή προς κύρωση, θα μετρηθούν πρόσωπα και κόμματα είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι η συμφωνία για το Σκοπιανό είναι έντιμη και προς όφελος και των δύο λαών διατύπωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας, ο οποίος υπογράμμισε πως υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος μέχρι να έρθει στην ελληνική Βουλή για κύρωση.
«Η συμφωνία είναι προς όφελος και των δύο λαών, έχει γίνει με έναν τρόπο έντιμο, που σέβεται την ιστορική συνέχεια της χώρας μας και τη δική τους υπόσταση, άρα οφείλουν και εκεί οι πολίτες και το Κοινοβούλιο να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ. Ρήγας, ο οποίος αναφέρθηκε στα επόμενα βήματα της συμφωνίας.
«Έχουμε αρκετό χρόνο, καθώς πρέπει οι γείτονές μας να υλοποιήσουν όλα αυτά που έχουν υπογραφεί.
Θα μετρηθούν πρόσωπα, κόμματα, απόψεις που είχαν και διαχρονική συνέχεια και δεν μπορεί κανείς να κρύβεται πίσω από κανέναν σε τέτοιας εμβέλειας και υψίστης εθνικής σημασίας θέματα, άρα εκεί θα κριθούν όλοι και όλες» υποστήριξε ο κ.Ρήγας.
Ερωτηθείς για τους ΑΝΕΛ και τι θα σημάνει για την κυβέρνηση η μη ψήφιση της συμφωνίας, ο κ.Ρήγας υποστήριξε ότι ο Π. Καμμένος δεν θα προδώσει την κυβερνητική συμφωνία.
«Ο Πάνος Καμμένος έχει ξεκαθαρίσει ότι η συμφωνία που έχουμε κάνει είναι για να βγει η χώρα από το μνημόνιο και την επιτροπεία, που ολοκληρώνεται τον Αύγουστο, άρα λοιπόν δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και ο κ. Καμμένος δεν θα είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα προδώσει αυτή τη συμφωνία» είπε ο κ.Ρήγας, ο οποίος απέρριψε κατηγορηματικά τα περί συσχετισμού της συμφωνίας για το Σκοπιανό με τις διαπραγματεύσεις για το ελληνικό χρέος.
«Αυτό το αφήγημα που διαμορφώνεται δεν έχει καμία βάση.
Η χώρα μας πριν τη συμφωνία έχει αποδείξει ότι απέκτησε και την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας και έδωσε μεγάλη μάχη και στο εξωτερικό [...] Έχουμε αναβαθμίσει τον ρόλο μας, έχουμε επιχειρήματα ως προς το θέμα της οικονομίας και ως προς το θέμα της ελάφρυνσης του χρέους» είπε ο κ.Ρήγας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης