Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέα συνεργασία για την Aqua Vista Hotels στη Νάξο

tags :
Νέα συνεργασία για την Aqua Vista Hotels στη Νάξο
Νέα συνεργασία για την Aqua Vista Hotels στη Νάξο
Η Aqua Vista Hotels συστήνει την τεχνογνωσία της στο hotel management σε ένα ακόμη ελληνικό νησί.
Με την προσθήκη της Νάξου στο portfolio του, ο Όμιλος προχωρά έμπρακτα στην υλοποίηση του πλάνου επέκτασής του σε ανερχόμενους προορισμούς που διαθέτουν φυσική ομορφιά και έντονο πολιτιστικό ενδιαφέρον.
Η υπογραφή πολυετούς συνεργασίας με το Apricot and Sea Luxury Villas έρχεται να προσθέσει ένα ακόμα high-end κατάλυμα στο σύνολο των μονάδων που ο Όμιλος διαχειρίζεται.
Το εντυπωσιακό Apricot and Sea Luxury Villas στην παραλία Ορκός, με 9 νεόδμητες βίλες και 3 πισίνες, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα των ξενοδοχειακών μονάδων που πλαισιώνουν το portfolio της Aqua Vista Hotels.
Η κυκλαδική αρχιτεκτονική συναντά το σύγχρονο minimal design, προσφέροντας μια άνετη και πολυτελή διαμονή, με θέα 360 μοιρών στην εξαιρετική παραθαλάσσια τοποθεσία.
Έπειτα από την επιλογή του ονόματος του ξενοδοχείου, ο Όμιλος προχώρησε και στην ονοματοδοσία κάθε βίλας σύμφωνα με τον ξεχωριστό χαρακτήρα της καθεμίας.
Συνδυάζοντας τη μοναδική αισθητική του κάθε χώρου με την ανάδειξη των βασικών χαρακτηριστικών της Νάξου, η Aqua Vista Hotels μετέφερε και στον νέο προορισμό τη φιλοσοφία της για μια αυθεντική και αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας.
Η Aqua Vista Hotels, και πιο συγκεκριμένα το τμήμα branding της, ‘Alina Tsolakakis’, ανέλαβε και την επιμέλεια του site, της επίσημης φωτογράφισης και του βίντεο του Apricot and Sea Luxury Villas, αποδίδοντας ρεαλιστικά τους σύγχρονους χώρους, το μαγευτικό φυσικό τοπίο και τη συνολική εμπειρία φιλοξενίας που περιμένει τους επισκέπτες του ξενοδοχείου και του νησιού.
Σχολιάζοντας τη νέα αυτή συνεργασία η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels δήλωσε: «Έχοντας ήδη εδραιώσει την παρουσία μας στις Κυκλάδες, στοχεύουμε στην εξάπλωση του Ομίλου σε προορισμούς που συμβαδίζουν με το όραμά μας. Το Apricot and Sea Luxury Villas στη Νάξο αποτελεί ιδανικό παράδειγμα, χάρη στη μοναδική του τοποθεσία, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει στους επισκέπτες και τις άριστες σύγχρονες εγκαταστάσεις του. Καθώς συναντά τα υψηλά standards που μας εκφράζουν, είμαστε σίγουροι ότι θα εισάγει ένα νέο είδος φιλοξενίας στη Νάξο και ότι το νέο αυτό ξεκίνημα θα στεφθεί με επιτυχία και θα αποτελέσει την αρχή για περισσότερες συνεργασίες στο νησί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης