Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αμυράς (Ποτάμι): Υπάρχει τάση εξόδου από το Κίνημα Αλλαγής - Θέλω λύση για το Σκοπιανό αλλά δεν θα ψήφιζα τη συμφωνία

tags :
Αμυράς (Ποτάμι): Υπάρχει τάση εξόδου από το Κίνημα Αλλαγής - Θέλω λύση για το Σκοπιανό αλλά δεν θα ψήφιζα τη συμφωνία
Αν βγούμε, πρέπει να δούμε τι δυνατότητες υπάρχουν για αυτόνομη πορεία είπε ο κ.Αμυράς
Στην παραδοχή ότι στο Ποτάμι υπάρχει τάση εξόδου από το Κίνημα Αλλαγής προχώρησε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γ. Αμυράς, ο οποίος ωστόσο επεσήμανε ότι το κόμμα θα πρέπει να δει και τι δυνατότητες υπάρχουν για αυτόνομη πορεία.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm και ερωτηθείς για το εάν σε περίπτωση που το Ποτάμι φύγει από το Κίνημα Αλλαγής θα ακολουθήσει αυτόνομη πορεία, ο κ.Αμυράς είπε ότι τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα.
«Με την απόφαση του Ποταμιού να πάει στο ΚΙΝΑΛ σήμαινε ότι τελείωνε η αυτόνομη πορεία.
Βγαίνοντας, όμως, να δούμε τι δυνατότητες υπάρχουν για αυτόνομη πορεία» είπε ο κ.Αμυράς, επισημαίνοντας ότι το πρόβλημα με το Κίνημα Αλλαγής ήταν ότι μπήκε το κάρο μπροστά από το άλογο.
«Αντί να μαζευτούν οι χώροι και να πουν με μολύβι και χαρτί τι χρειάζεται να συμφωνήσουν για να πάει μπροστά η χώρα, αποφασίστηκε πρώτα η εκλογή αρχηγού» είπε ο κ.Αμυράς.
Ερωτηθείς για τη συμφωνία με το Σκοπιανό, είπε ότι αν ερχόταν σήμερα στη Βουλή η συμφωνία για το Σκοπιανό «δεν θα την ψήφιζα» μολονότι, όπως είπε, «θέλω λύση στο Σκοπιανό».
«Υπάρχουν 2-3 γκρίζα σημεία που εγκυμονούν κινδύνους.
Το ζήτημα της ταυτότητας και της γλώσσας και το θέμα των οικονομικών δικαιωμάτων» τόνισε ο κ. Αμυράς.
Όσο για το αν υπάρχει περίπτωση το Ποτάμι να κινηθεί προς τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Αμυράς είπε ότι «δεν μπορεί ο Σταύρος ή ο Γιώργος να πάρει το Ποτάμι και να το πάει στον ΣΥΡΙΖΑ».
«Το Ποτάμι πρέπει να παραμείνει ένα ευρωπαϊκό φιλελεύθερο κόμμα.
Αν αλλάξει ρότα θα έχουμε πρόβλημα» είπε ο κ.Αμυράς, αναφέροντας ότι δεν θα είχε θέση στο κόμμα αν συνέβαινε αυτή η μετακίνηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης