Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος: Η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει στη Βουλή τη συμφωνία για το Σκοπιανό – Θα την αλλάξουμε

Κουμουτσάκος: Η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει στη Βουλή τη συμφωνία για το Σκοπιανό – Θα την αλλάξουμε
Όταν αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας, θα εξαντλήσουμε όλα τα διαπραγματευτικά μας όπλα για να την αλλάξουμε είπε ο κ.Κουμουτσάκος
Την θέση ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει τη συμφωνία για το Σκοπιανό όταν και εάν αυτή έρθει στη Βουλή για κύρωση διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος.
«Όταν η ΝΔ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, θα εξαντλήσει όλα τα διαπραγματευτικά της όπλα για να την αλλάξει» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Κουμουτσάκος, ο οποίος χαρακτήρισε τη συμφωνία κατώτερη των περιστάσεων.
«Στην καλύτερη δυνατή συγκυρία, η κυβέρνηση έφερε τη χειρότερη δυνατή συμφωνία.
Ο συνδυασμός του ονόματος «Βόρεια Μακεδονία» και της αναγνώρισης «μακεδονικής» εθνότητας είναι εκρηκτικός» είπε ο κ.Κουμουτσάκος.
Ερωτηθείς για τα σενάρια περί οικονομικών ανταλλαγμάτων, ο κ. Κουμουτσάκος είπε πως, αν και δεν θέλει να το πιστέψει, υπάρχουν δηλώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό που τα ενισχύουν.
«Ως Έλληνας, δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει οποιαδήποτε σκέψη στην κυβέρνηση, προκειμένου να πάρουν κάτι λίγο για το χρέος, να έχουν δώσει κάτι μεγάλο για το έθνος» τόνισε ο κ.Κουμουτσάκος.
Αναφερόμενος στις αντιδράσεις και τις αποδοκιμασίες σε βάρος κυβερνητικών στελεχών, και απαντώντας στον υπουργό Δικαιοσύνης, Στ. Κοντονής, ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε πως «ο κ. Κοντονής έχει μηδενική μνήμη, γιατί λέξεις όπως “δωσίλογοι”, “προδότες” και “γερμανοτσολιάδες” ήταν φρασεολογία του ΣΥΡΙΖΑ».
«Εξέθρεψαν το θηρίο, που τώρα κινείται εναντίον τους» υπογράμμισε ο κ.Κουμουτσάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης