Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Βγαίνουμε από τα μνημόνια – Δεν κάναμε καμία παραχώρηση στο Μακεδονικό

Παππάς: Βγαίνουμε από τα μνημόνια – Δεν κάναμε καμία παραχώρηση στο Μακεδονικό
Η συμφωνία διασφαλίζει τα ελληνικά συμφέροντα και βελτιώνει τη θέση της χώρας είπε ο κ. Παππάς
Βγαίνουμε από τα μνημόνια, δεν κάναμε καμία παραχώρηση με τη συμφωνία για το Μακεδονικό υποστήριξε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς, ο οποίος υποστήριξε ότι πρόκειται για μια συμφωνία στην οποία είναι κερδισμένη τόσο η Ελλάδα όσο και η ΠΓΔΜ.
«Βγαίνουμε από τα μνημόνια.
Δεν έχουμε κάνει παραχωρήσεις στο Μακεδονικό.
Η συμφωνία, η οποία έχουμε στο Μακεδονικό είναι μία συμφωνία που διασφαλίζει τα ελληνικά συμφέροντα και βελτιώνει τη θέση της χώρας.
Βελτιώνει τη θέση και της γειτονικής χώρας.
Είναι μία συμφωνία στην οποία και οι δύο είναι κερδισμένοι, δεν είναι και οι δύο προδότες.
Εμείς φέραμε μία συμφωνία η οποία είναι λειτουργική.
Το κρίσιμο είναι ότι υπάρχει ένα διαζύγιο ρητό, το οποίο πάρθηκε ως απόφαση από τους γείτονες μας μέσα από μία τεράστια πολιτική σύγκρουση» υποστήριξε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Παππάς, ο οποίος έστρεψε τα πυρά του στη ΝΔ.
«Η ΝΔ έχει δομικό πρόβλημα, αυτή τη στιγμή έχει κάνει μία τεράστια μετατόπιση.
Μετατοπίζεται από τη γραμμή της υπεράσπισης του Βουκουρεστίου, στη γραμμή Σαμαρά 1992, η οποία ανέτρεψε την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Η γραμμή η οποία θεωρεί το Βουκουρέστι απλώς μία μπλόφα, η γραμμή η οποία κάνει τους ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει και στο υπουργείο Εξωτερικών για λογαριασμό της ΝΔ να δαγκώνουν τη γλώσσα τους και να σφίγγονται.
Είχαμε μεγάλα συλλαλητήρια τα οποία έγιναν πριν ολοκληρωθεί και διατυπωθεί η συμφωνία.
Πάρα πολύς κόσμος από τον κόσμο που κατέβηκε με αυξημένες ευαισθησίες πρώτον δεν είχε καλή αντίληψη για το τι είχε υπογράψει η χώρα μας και δεύτερον κατέβηκε διότι θεώρησε ότι με μία συμφωνία που θα έφερνε η κυβέρνηση θα υπήρχε μία προσβολή και διεκδίκηση των γειτόνων απέναντι στην αρχαία ελληνική ιστορία της Μακεδονίας, την ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Φιλίππου, της Ολυμπιάδας, του Αριστοτέλη.
Αυτό στη συμφωνία είναι όσο καθαρό μπορεί να γίνει σε μία διεθνή συμφωνία.
Ρητώς οι γείτονες μας δηλώνουν ότι δεν έχουν σχέση με την αρχαία ελληνική κληρονομιά...
Και οι άνθρωποι που είναι στρατευμένοι στην Χρυσή Αυγή και αυτοί που είναι στη ΝΔ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι τοπικές κοινωνίες συναποτελούνται από ανθρώπους οι οποίοι μεταξύ τους γνωρίζονται» είπε ο κ.Παππάς, ο οποίος εκτίμησε πως η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία καθώς έχει μια ισχυρή εντολή και μια ανθεκτική κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης