Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Και ξαφνικά θυμήθηκα την υπόθεση απόπειρας χρηματισμού του Χαϊκάλη - Γιατί άραγε;

tags :
Και ξαφνικά θυμήθηκα την υπόθεση απόπειρας χρηματισμού του Χαϊκάλη - Γιατί άραγε;
Στις 22 Δεκεμβρίου του 2014, ο τότε βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης, είχε κατήγγειλε απόπειρα χρηματισμού του για να υπερψηφίσει την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας
Ήταν 19 Δεκεμβρίου του 2014, όταν ο τότε βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης, κατήγγειλε σε πρωινή εκπομπή απόπειρα χρηματισμού του για να υπερψηφίσει την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας (σσ. και η χώρα να μην οδηγηθεί σε εκλογές).
Σύμφωνα με τον τότε βουλευτή, του έδιναν 700.000 ευρώ μετρητά ως πρώτη δόση και μετά του πρότειναν διακανονισμό των δανείων του στην τράπεζα, καθώς επίσης και συμβόλαια με διαφημιστική εταιρεία.
Μάλιστα, λίγο μετά τη δήλωση αυτή, ο πρόεδρος του κόμματος και σημερινός υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, έχοντας στο πλάι του τον ηθοποιό και μετέπειτα υφυπουργό Εργασίας Παύλο Χαϊκάλη, παραχώρησε και συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να δώσει περισσότερες… σπαρταριστές λεπτομέρειες.
Τότε λοιπόν ο κ. Καμμένος είχε πει ότι η συνομιλία με το πρόσωπο που φέρεται να πρότεινε το χρηματισμό στον κ. Χαϊκάλη καταγράφηκε με κάμερα-ρολόι.
Υπήρξε δεύτερη συνάντηση, διάρκειας περίπου 15 λεπτών.
Τότε μάλιστα είχε κυκλοφορήσει και το όνομα του επιχειρηματία που «κατηγορήθηκε» ότι επιχείρησε να χρηματίσει τον κ. Χαϊκάλη.
Λίγες ημέρες αργότερα, όμως, και συγκεκριμένα στις 22 Δεκεμβρίου του 2014, η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν τότε το φως της δημοσιότητας «η πορισματική έκθεση του εισαγγελέα κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου παραδόθηκε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ισίδωρο Ντογιάκο περί τις 19.00 της Δευτέρας και σε αυτήν αναφέρει ότι "δεν επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη"».
Όλα αυτά θυμήθηκα σήμερα όταν έμαθα για τις νέες καταγγελίες του Πάνου Καμμένου περί σχεδίου τρομοκράτησης και εξαγοράς βουλευτών του, ώστε να εγκαταλείψουν τους ΑΝΕΛ.
Τα συμπεράσματα δικά σας...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης