Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελεύθερος υπό όρους ο βουλευτής Κ. Μπαρμπαρούσης - Με εγγύηση 30.000 ευρώ

tags :
Ελεύθερος υπό όρους ο βουλευτής Κ. Μπαρμπαρούσης -  Με εγγύηση 30.000 ευρώ
Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας.
Eισαγγελέας και ανακριτής του επέβαλαν εγγύηση 30.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές το μήνα
Στην απολογία του, η οποία διήρκησε περίπου 1,5 ώρα, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής  αρνήθηκε την κατηγορία η οποία του αποδίδεται επαναλαμβάνοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι σέβεται το Σύνταγμα, το Δημοκρατικό πολίτευμα και στους θεμελιώδεις θεσμούς.
Αναφερόμενος δε στα όσα είπε στη Βουλή την περασμένη Παρασκευή φέρεται να επανέλαβε όσα και στη δήλωση του κάνοντας λόγο για «άκομψη φρασεολογία», «ατελείς λεκτικές υπερβολές και άτυχες εκφράσεις, που οφείλονται στη θυμική έξαρση»
Yπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπαρμπαρούσης σε πρόσφατη ομιλία του στη Βουλή είχε καλέσει τις Ένοπλες Δυνάμεις να συλλάβουν το πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Εξαιτίας αυτών των δηλώσεων -τις οποίες, αργότερα, ανακάλεσε- διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, ενώ υπήρξε και ένα μικρό «ανθρωποκυνηγητό» πριν παραδοθεί, μερικές ημέρες αργότερα, στις αστυνομικές αρχές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης