Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

TÜV AUSTRIA: Πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα για το νέο πρότυπο πιστοποίησης ISO 22000:2005

tags :
TÜV AUSTRIA: Πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα για το νέο πρότυπο πιστοποίησης ISO 22000:2005
TÜV AUSTRIA: Πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα για το νέο πρότυπο πιστοποίησης ISO 22000:2005
Η TÜV AUSTRIA HELLAS παρουσιάζει πρώτη στην Ελλάδα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη το νέο, σύγχρονο πρότυπο «ISO 22000:2018: Συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων – Απαιτήσεις από τους οργανισμούς της αλυσίδας τροφίμων», που εγκρίθηκε χθες 18/06/2018, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις με τίτλο «ΣΕΡΒΙΡΟÜΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!» θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα την Τρίτη 3 Ιουλίου, στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης», στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 5 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο «ΜΕΤ Hotel» καθώς και στην Κρήτη την Τρίτη 10 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο «Galaxy Hotel».
Οι ώρες διοργάνωσης των εκδηλώσεων θα είναι 17.30-20:00 και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να μάθουν πρώτοι σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο των αλλαγών σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση του ISO 22000:2005, την εφαρμογή και τα οφέλη της νέας πιστοποίησης.
Το ISO 22000 αποτελεί το κορυφαίο πρότυπο πιστοποιήσεων Συστημάτων Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων και μπορεί να εφαρμοστεί από όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτου μεγέθους, που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στην αλυσίδα τροφίμων, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Η νέα έκδοση του προτύπου ISO 22000:2018 ενσωματώνει τις αρχές του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας τροφίμων, θέματα αμοιβαίας επικοινωνίας των ενδιαφερόμενων μερών του συνόλου της εφοδιαστικής αλυσίδας, τις έννοιες και διαφορές μεταξύ των Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου (CCPs), Λειτουργικών Προαπαιτούμενων Προγραμμάτων (OPRPs) and Προαπαιτούμενων (PRPs).
Επιπλέον, η νέα έκδοση βασίζεται στις αρχές που είναι κοινές σε όλα τα πρότυπα συστημάτων διαχείρισης ISO, ενσωματώνοντας την ίδια δομή (High Level Structure), την διεργασιακή προσέγγιση, την προσέγγιση με βάση τη διακινδύνευση ‘Risk Based Thinking’ που διευρύνεται πλέον και στην επιχειρηματική λειτουργία και τις αρχές.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο πρότυπο μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site της TÜV AUSTRIA HELLAS, www.tuvaustriahellas.gr.
Για να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο : 210 5220920 (εσωτ. 225, κα Αλεξάνδρα Νάση) ή να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα: https://goo.gl/forms/z1qnbgZ0Yshj9J4e2.
Χορηγοί Επικοινωνίας των εκδηλώσεων της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Κρήτης θα είναι η εταιρεία Notice Content & Services , καθώς και τα ενημερωτικά Portals Υpaithros.gr και Palo.gr, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης