Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Θα διατηρήσουμε ασφαλείς τις ΗΠΑ – Οι οικογένειες μεταναστών θα μείνουν ενωμένες

tags :
Trump: Θα διατηρήσουμε ασφαλείς τις ΗΠΑ – Οι οικογένειες μεταναστών θα μείνουν ενωμένες
Την πρόθεσή του να διατηρήσει ενωμένες τις οικογένειες μεταναστών, εξέφρασε o Donald Trump
Την πρόθεσή του να διατηρήσει ενωμένες τις οικογένειες μεταναστών εξέφρασε ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Donald Trump, έπειτα από τη διεθνή κατακραυγή για τον χωρισμό 2.000 παιδιών από τις οικογένειές τους, στο πλαίσιο της πολιτικής «μηδενικής ανοχής» από πλευράς Ουάσιγκτον για όσους συλλαμβάνονταν να μεταναστεύουν παράνομα στη χώρα.
«Έχουμε συμπόνοια.
Θέλουμε να διατηρήσουμε τις οικογένειες μαζί, είναι πολύ σημαντικό, θα υπογράψω κάτι σε λίγο».
Λίγο πριν από την υπογραφή του σχετικού διατάγματος, ο Ρεπουμπλικάνος εξαπέλυσε δριμύ κατηγορών εναντίον των Δημοκρατικών, αναφέροντας ότι «δεν θέλουν να ψηφίσουν τίποτα, δεν νοιάζονται για την έλλειψη ασφάλειας, πραγματικά θα ήθελαν να έχουμε ανοιχτά σύνορα, όπου οποιοσδήποτε στον κόσμο μπορεί απλά να εισέλθει, συμπεριλαμβανομένων των μεταναστών της Μέσης Ανατολής».
Επί αυτού, επιθυμεί «σπουδαίους ανθρώπους, που θα είναι εξαιρετικοί για τη χώρα μας», να μεταναστεύσουν στις Η.Π.Α..
Επίσης, εξέφρασε την ανάγκη να διασφαλιστεί η ασφάλεια της χώρας, «να προστατευτούν οι πολίτες από το έγκλημα», ενώ παρότρυνε τους Αμερικανούς να είναι «ισχυροί» και όχι «αδύναμοι», «όπως θέλουν ορισμένοι».
Παράλληλα, δεν παρέλειψε να επιτεθεί στον Barack Obama, υπενθυμίζοντας πως όταν υπέγραψε τη DACA (Deferred Action for Childhood Arrivals), είπε:
«Δεν επιτρέπεται κανονικά να το υπογράψω».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης