Τελευταία Νέα
Διεθνή

May για ΗΠΑ: Βαθύτατα σοκαριστικός ο χωρισμός μικρών παιδιών από τους μετανάστες γονείς τους

tags :
May για ΗΠΑ: Βαθύτατα σοκαριστικός ο χωρισμός μικρών παιδιών από τους μετανάστες γονείς τους
Οργή της Βρετανίδας πρωθυπουργού για τις πρακτικές της Ουάσιγκτον στο μεταναστευτικό 
Ως «βαθύτατα σοκαριστικές» χαρακτήρισε τις εικόνες των μικρών παιδιών που έχουν χωριστεί από τους μετανάστες γονείς τους, στο πλαίσιο της πολιτικής «μηδενικής ανοχής» που ακολουθεί η αμερικανική κυβέρνηση, η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Theresa May.
«Οι εικόνες των παιδιών που κρατούνται σε κάτι που μοιάζει με κλουβί είναι βαθύτατα σοκαριστικές.
Είναι λάθος, δεν συμφωνούμε μ' αυτό, δεν είναι αυτή η βρετανική προσέγγιση», είπε ενώπιον των Βρετανών βουλευτών η συντηρητική πρωθυπουργός, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Όταν δεν συμφωνούμε με τις ΗΠΑ, τους το λέμε», πρόσθεσε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι προτίθεται να θίξει το θέμα αυτών των παιδιών στις συνομιλίες που θα έχει με τον Ρεπουμπλικάνο Πρόεδρο των ΗΠΑ.
«Υπάρχει μια σειρά ζητημάτων που θα συζητήσω με τον Πρόεδρο Trump, μια σειρά θεμάτων που αφορούν τα κοινά συμφέροντά μας», σημείωσε, αναφέροντας ότι μεταξύ αυτών θα είναι «η ασφάλεια και η άμυνα».
Επισημαίνεται ότι ο Πρόεδρος Donald Trump θα επισκεφθεί τη Βρετανία, στις 13 Ιουλίου 2018, έπειτα από πολλές αναβολές κυρίως λόγω του φόβου οργάνωσης διαδηλώσεων εναντίον του.

Διαβάστε: Trump: Θα διατηρήσουμε ασφαλείς τις ΗΠΑ – Οι οικογένειες μεταναστών θα μείνουν ενωμένες

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης