Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Βόρεια Ελλάδα ο Μητσοτάκης – Θα επαναλάβει την αντίθεση της ΝΔ στη συμφωνία για το Σκοπιανό

Στη Βόρεια Ελλάδα ο Μητσοτάκης – Θα επαναλάβει την αντίθεση της ΝΔ στη συμφωνία για το Σκοπιανό
Ο κ.Μητσοτάκης θα βρεθεί στο Κιλκίς και το βράδυ θα μιλήσει σε συνέδριο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας
Περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα θα πραγματοποιήσει σήμερα Πέμπτη 21/6 ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος αναμένεται να επαναλάβει την αρνητική θέση της ΝΔ απέναντι στη συμφωνία για το Σκοπιανό.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφτεί το Κιλκίς για τις εορταστικές εκδηλώσεις με αφορμή την 105η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης, ενώ το βράδυ (21:00) θα μιλήσει στο συνέδριο «Export Summit VΙ» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ.Μητσοτάκης αναμένεται να επαναλάβει τη θέση ότι θεωρεί επιζήμια για την Ελλάδα τη συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την πΓΔΜ και θα διαμηνύσει ότι η ΝΔ θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να μην επικυρωθεί η συμφωνία αυτή, όταν η κυβέρνηση την φέρει στην ελληνική Βουλή για κύρωση.
Κατά την ομιλία του ο κ.Μητσοτάκης θα επιτεθεί εκ νέου στην κυβέρνηση, επαναλαμβάνοντας τις πάγιες θέσεις της ΝΔ ότι με τη συμφωνία αυτή παραχωρείται στους Σκοπιανούς η δυνατότητα να λέγονται Μακεδόνες και να μιλούν τη μακεδονική γλώσσα, κάτι που όπως υποστηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, δεν είχε δεχθεί καμία άλλη ελληνική κυβέρνηση στο παρελθόν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης