Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ): Σε θετική κατεύθυνση η συμφωνία των Πρεσπών – Καλώ σε ενότητα το Κίνημα Αλλαγής

Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ): Σε θετική κατεύθυνση η συμφωνία των Πρεσπών – Καλώ σε ενότητα το Κίνημα Αλλαγής
Θα είναι λάθος για τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν το Κίνημα Αλλαγής να γίνει νέο ΠΑΣΟΚ plus είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
Την θέση ότι η συμφωνία των Πρεσπών κινείται σε θετική κατεύθυνση διατύπωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ, Θ. Θεοχαρόπουλος, ο οποίος αναφερόμενος στις εξελίξεις στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής, κάλεσε όλα τα μέρη σε ενότητα.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ. Θεοχαρόπουλος υποστήριξε ότι η συμφωνία για το Σκοπιανό κινείται σε θετική κατεύθυνση, αναφέροντας πως τα θετικά είναι περισσότερα, υπογραμμίζοντας όμως ότι υπάρχουν και προβληματικά στοιχεία, όπως είναι η γλώσσα και η ιθαγένεια.
Κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι εάν οι ΑΝΕΛ καταψηφίσουν τη συμφωνία, η κυβέρνηση θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επεσήμανε πως «δεν μπορείς σε ένα τέτοιο μείζον εθνικό θέμα να παίζεις εκλογικά παιχνίδια».
Όσον αφορά τις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής και την αντιπαράθεση μεταξύ Γεννηματά – Θεοδωράκη που όπως όλα δείχνουν θα φέρει την αποχώρηση του Ποταμιού, ο κ.Θεοχαρόπουλος κάλεσε σε ενότητα.
«Να μην γίνει το Κίνημα Αλλαγής νέο ΠΑΣΟΚ ή νέο ΠΑΣΟΚ plus.
Θα είναι λάθος για τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν.
Καλώ σε ενότητα.
Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και οι διαφορετικές προσεγγίσεις πρέπει να λύνονται με τη διαδικασία της συλλογικότητας» ανέφερε ο κ.Θεοχαρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης