Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η Achmea υπέγραψε συμφωνία με τη Fairfax Financial για παροχή online υπηρεσιών γενικών ασφαλίσεων

tags :
Η Achmea υπέγραψε συμφωνία με τη Fairfax Financial για παροχή online υπηρεσιών γενικών ασφαλίσεων
Συμφωνία για παροχή online υπηρεσιών γενικών ασφαλίσεων στον Καναδά
Η Achmea (μητρική της Interamerican) υπέγραψε συμφωνία με τον καναδικό όμιλο Fairfax Financial (μητρική της Eurobank και της Eurolife ERB Ασφαλιστικής), προκειμένου να προσφέρουν από κοινού μία νέα πλήρως ψηφιακή πρόταση ασφάλισης ζημιών, υπό τη νέα επωνυμία Onlia.
Από τη συνεργασία αυτή θα προκύψει μία μοναδική προσφορά ασφάλισης κατοικίας και αυτοκινήτου, η οποία θα λανσαριστεί στον Καναδά αργότερα μέσα στο 2018.
Στον Καναδά, η Onlia θα λειτουργεί βασισμένη στην on line ψηφιακή πλατφόρμα της InShared, της ψηφιακής ασφαλιστικής εταιρίας γενικών ασφαλίσεων της Achmea.
Πέρα από αυτή τη μοναδική πλατφόρμα, η Onlia θα επωφεληθεί επίσης από τη σημαντική εμπειρία της Achmea στον τομέα της ψηφιακής ασφάλισης στην Ολλανδία, καθώς και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές, όπου παρέχει παρεμφερείς ψηφιακές λύσεις γενικών ασφαλίσεων (όπως η Anytime της Interamerican στην Ελλάδα).
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Achmea, κ. Willem van Duin, δήλωσε σχετικά:
«Η νέα μας αυτή δραστηριότητα στον Καναδά είναι πλήρως συντονισμένη με τη διεθνή στρατηγική της Achmea, η οποία μεταξύ άλλων εστιάζει στην ανάπτυξη μέσω των ισχυρών όπλων του ομίλου, που είναι η online και η απευθείας διανομή ασφαλιστικών προϊόντων.
Η καναδική αγορά είναι ελκυστική, δεδομένου ότι αντιστοιχεί σε πληθυσμό που ξεπερνά τα 35 εκατομμύρια, βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης και στρέφεται όλο και περισσότερο στην απευθείας και στην online διανομή ασφαλιστικών προϊόντων.
«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη συνεργασία μας με την Achmea», τόνισε ο Prem Watsa, Πρόεδρος και CEO της Fairfax. «
Η Achmea παρουσιάζει σταθερά τα τελευταία χρόνια εξαιρετικές επιδόσεις και διαθέτει τεράστια εμπειρία ως μία από τις κορυφαίες ψηφιακές ασφαλιστικές εταιρίες στην Ευρώπη.
Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Achmea και να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της Onlia με ηγέτη της ομάδας στον Καναδά τον Pieter Louter.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης