Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι μεγαλύτερες παρανοήσεις που υπάρχουν σχετικά με την εργασία σε ένα Hedge Fund

tags :
Οι μεγαλύτερες παρανοήσεις που υπάρχουν σχετικά με την εργασία σε ένα Hedge Fund
Οι μεγαλύτερες παρανοήσεις που υπάρχουν σχετικά με την εργασία σε ένα Hedge Fund
Από όλα τα λανθασμένα στερεότυπα που υπάρχουν για την εργασία σε ένα hedge fund, το μεγαλύτερο είναι η αμοιβή.
Πολλοί άνθρωποι υποτιμούν το πόσο καιρό θα χρειαστεί να εργαστεί κάποιος για να καταφέρει να έχει τους μισθούς και τα μπόνους που γράφονται στα πρωτοσέλιδα.
Για κάθε Chris Rokos, ο οποίος κέρδισε περίπου 900 εκατ. δολάρια μέσα σε μια δεκαετία που εργάζεται για τον Brevan Howard, υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι έχουν πολύ λιγότερες απολαβές.

1. Δεν θα κερδίζετε εκατ. δολάρια εργαζόμενοι σε hedge fund εκτός αν είστε πολύ τυχεροί

Ο David Kochanek, ο εκδότης του HedgeFundCompensationReport.com, συμφωνεί ότι είναι κοινό να υπερεκτιμούμε πόσα χρήματα κερδίζει ένας τυπικός επαγγελματίας εργαζόμενος σε hedge fund.
«Περίπου οι μισοί από τους ερωτηθέντες στη μελέτη μας ανέφεραν ότι έχουν απολαβές μεταξύ 100 χιλ. 300 χιλ. δολαρίων», λέει ο Kochanek.
Λιγότερο από το 10% ανέφερε ότι κέρδισε περισσότερα από 1 εκατ. δολάρια.
Για όσους κερδίζουν πάνω από 1 εκατ. δολάρια, περισσότερο από το 70% της αποζημίωσής τους ήταν από τα μπόνους τους, ένα μέρος του οποίου συνήθως πρέπει να επανεπενδύσουν ξανά στο ταμείο.

2. Θα δουλεύετε απίστευτα σκληρά και συχνά έξω από τα καθήκοντά σας

Όταν ξεκινάτε σε ένα αμοιβαίο κεφάλαιο αντιστάθμισης κινδύνου, αναμένετε ότι η καθημερινή ρουτίνα σας θα περιλαμβάνει πολλές ώρες και ένα ευρύ φάσμα εργασιών.
Όσο μικρότερη είναι η επιχείρηση, τόσο ευρύτερο είναι το φάσμα των ευθυνών που οι εργαζόμενοι υποχρεούνται να αναλάβουν.
Όπως αναφέρει ο George Schultze, διευθύνων σύμβουλος της Schultze Asset Management και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Hedge Fund «τα περισσότερα hedge funds είναι μικρές επιχειρήσεις και συνεπώς τα καθήκοντα των εργαζομένων τους μπορεί να περιλαμβάνουν εργασίας που δεν είναι τόσο λαμπερές.
Η Qadeer συμφωνεί ότι τα αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου τείνουν να έχουν ένα δύσκολο περιβάλλον εργασίας, το οποίο επιδεινώνεται σε μικρότερες και μεσαίες επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν μεγάλη δομή υποστήριξης.

3. Όλα τα hedge funds δεν είναι τα ίδια

Υπάρχει μια εσφαλμένη αντίληψη ότι τα αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου αντιπροσωπεύουν μια μονολιθική βιομηχανία, λέει η Victoria Hart, διευθύντρια χαρτοφυλακίου στο Pinnacle View Capital Management.
Ανάλογα με τον τύπο, την εστίαση ή το επενδυτικό στυλ του hedge fund, τον κύκλο εργασιών, το επίπεδο αλληλεπίδρασης με τους συνιδρυτές ή τους εταίρους και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά, η εμπειρία εργασίας σε ένα hedge fund μπορεί να διαφέρει ριζικά από άλλο.

4. Χρειάζεται πολύς χρόνος για να κερδίσετε αρκετά χρήματα

Ορισμένοι επαγγελματίες στον κλάδο των Hedge Funds και ξεκινούν τη σταδιοδρομία υποτιμούν το πόσο χρόνο χρειάζονται για να κατακτήσουν τις δεξιότητες και να αποκτήσουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία έτσι ώστε να επιτύχουν μακροπρόθεσμα.
Από την πλευρά της επένδυσης, πρέπει να έχει κάποιος πραγματική εμπειρία μέσα από πολλούς κύκλους της αγοράς για να εκτιμήσει τον τρόπο με τον οποίο οι αγορές κινούνται, λέει ο Hart.
Οι πωλήσεις απαιτούν χρόνο για να καλλιεργηθούν οι σχέσεις με τους πελάτες και να μάθουν οι εργαζόμενοι την τέχνη της πειθούς και της πώλησης.
«Όλοι αυτοί οι ρόλοι απαιτούν πολλαπλές δεξιότητες. δεν μπορείς να είσαι καλός μόνο σε ένα πράγμα», λέει ο Hart
Χρειάζεστε αναλυτικές δεξιότητες για έναν επενδυτικό ρόλο, αλλά χρειάζεστε επίσης καλές δεξιότητες επικοινωνίας.
"Οι πωλήσεις και η εμπορία απαιτούν στέρεες λεκτικές και γραπτές δεξιότητες επικοινωνίας, αλλά και κάποιον που είναι αρκετά εξοικειωμένος με τα μαθηματικά για να καταλάβει το επενδυτικό προϊόν".

5. Πρέπει να είστε «τέρας» ψυχραιμίας

Οι άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να αποδίδουν καλά υπό πίεση και διαθέτουν το πλήρες φάσμα των δεξιοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της συναισθηματικής νοημοσύνης, είναι πιο επιτυχημένοι ες κατά τη διάρκεια της μακράς διαδρομής, λέει ένας διαχειριστής χαρτοφυλακίου hedge funds.
Αντίθετα, κάποιος που είναι πιο ασταθής τις περισσότερες φορές σημαίνει ότι το συναισθηματικό IQ του ατόμου είναι χαμηλότερο.
Αυτό μπορεί να περιορίσει την εξέλιξη της σταδιοδρομίας ορισμένων ανθρώπων εάν δεν αντισταθμίσουν αυτές τις αδυναμίες με άλλους παράγοντες.
Η αντιμετώπιση των συγκρούσεων και του άγχους είναι μια σημαντική δεξιότητα ηγεσίας.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης