Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λήξη συναγερμού στο Λονδίνο – Κανονικά λειτουργεί ο σιδηροδρομικό σταθμός Charing Cross

tags :
Λήξη συναγερμού στο Λονδίνο – Κανονικά λειτουργεί ο σιδηροδρομικό σταθμός Charing Cross
Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 38χρονου άνδρα, ο οποίος ισχυριζόταν ότι είχει στην κατοχή του εκρηκτικά
(upd) Στη σύλληψη του 38χρονου άνδρα ο οποίος ισχυριζόταν ότι είχε στην κατοχή του εκρηκτικά προχώρησαν πριν από λίγη ώρα οι αρχές, δίνοντας τέλος στο συναγερμό που είχε σημάνει εδώ και λίγη ώρα στον σιδηροδρομικό σταθμό Charing Cross στο Λονδίνο.
Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της Βρετανίας, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός από το περιστατικό, ενώ πλέον ο σταθμό έχει ανοίξει ξανά και λειτουργεί κανονικά.
Παράλληλα, η Βρετανική Αστυνομία Μεταφορών ευχαρίστησε τόσο τους επιβάτες όσο και το προσωπικό για την υπομονή και την κατανόηση που έδειξε κατά τη διάρεκια του περιστατικού.



Νωρίτερα, το bankingnews μετέδιδε:
Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στον σιδηροδρομικό σταθμό Charing Cross στο Λονδίνο, καθώς υπάρχουν αναφορές ότι στο σταθμό βρίσκεται ένας άντρας ο οποίος ισχυρίζεται ότι κουβαλάει μαζί του εκρηκτικά.
Όπως δήλωσε η Βρετανική Αστυνομία Μεταφορών, «ο σταθμός έχει εκκενωθεί προληπτικά και καμία υπηρεσία δεν σταματά επί του παρόντος στο σταθμό», καλώντας παράλληλα τους πολίτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν να παραμένουν ενημερωμένοι για τις εξελίξεις.
Η αστυνομική παρουσία στην περιοχή είναι ιδιαίτερα αυξημένη, συμπεριλαμβανομένων και των ενόπλων δυνάμεων οι οποίοι είναι αρμόδιοι για τις σχετικές υπηρεσίες στην βρετανική πρωτεύουσα.
Σημειώνεται ότι η Βρετανία βρίσκεται επί του παρόντος στο δεύτερο υψηλότερο επίπεδο απειλής για την ασφάλεια της χώρας, γεγονός που σημαίνει ότι το ενδεχόμενο μίας επίθεσης θεωρείται ιδιαίτερα πιθανό.




www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης