Τελευταία Νέα
Διεθνή

Meuthen (AfD): «Φιάσκο» η πολιτική ευρωδιάσωσης – Μία κρίση στην Ιταλία θα συμπαρασύρει την Ελλάδα

tags :
Meuthen (AfD): «Φιάσκο» η πολιτική ευρωδιάσωσης – Μία κρίση στην Ιταλία θα συμπαρασύρει την Ελλάδα
«Φιάσκο» χαρακτηρίζει την πολιτική ευρωδιάσωσης βουλευτής του AfD
Ως «φιάσκο» χαρακτήρισε την πολιτική ευρωδιάσωσης ο Joerg Meuthen, βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (Alternative für Deutschland, AfD), στον απόηχο της απόφασης για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.
Μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, εξέφρασε την άποψη ότι εάν η κρίση στην Ιταλία ξεκινήσει και πάλι, θα συμπαρασύρει και την Ελλάδα.
«Η διχαστική πολιτική ευρωδιάσωσης με κάθε κόστος που άσκησε η Angela Merkel, αποκαλύπτεται ως οικονομικό φιάσκο και οικοδόμημα παραπλάνησης.
Στο μεταξύ, ακόμα και το ΔΝΤ εγκαταλείπει.
Προς υπενθύμιση: ο τέως υπουργός Οικονομικών Wolfgang Schaeuble, υποσχόταν στο πλαίσιο του τρίτου πακέτου για την Ελλάδα διαρκώς μια συμμετοχή του ΔΝΤ, τώρα κανείς δεν θέλει να ξέρει τίποτα για αυτό - τυπική πολιτική της επιλεκτικής άνοιας.
Το ΔΝΤ αρνείται την συμμετοχή του, διότι είναι σαφές ότι περισσότερα χρήματα προς την Ελλάδα, ισοδυναμούν με περισσότερα χρήματα χαμένα, τα οποία δεν θα έπρεπε να πετάμε», ανάφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι, σαν Εναλλακτική για την Γερμανία, «πάντα επισημαίναμε αυτά τα προβλήματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης