Δημοσκόπηση: Κατά της συμφωνίας Τσίπρα - Zaev τάσσεται το 86% της Μακεδονίας

Δημοσκόπηση: Κατά της συμφωνίας Τσίπρα - Zaev τάσσεται το 86% της Μακεδονίας
Tο 83% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι το θέμα δεν λύθηκε και μάλιστα η συμφωνία το επιβάρυνε κάνοντας το πρόβλημα χειρότερο
Ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση από τους κατοίκους της Μακεδονίας, που σε ποσοστό 86% τάσσονται κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Interview στη Βόρεια Ελλάδα για την εφημερίδα Thessnews.
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση το 86% των ερωτηθέντων κρίνει την συμφωνία Τσίπρα - Zaev ως μια κακή συμφωνία, έναντι του 12% που τη θεωρεί καλή.


Την ίδια στιγμή το 83% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι το θέμα δεν λύθηκε και μάλιστα η συμφωνία το επιβάρυνε κάνοντας το πρόβλημα χειρότερο.
Αυτό που ενοχλεί περισσότερο στην συμφωνία σύμφωνα με την δημοσκόπηση είναι όλα όσα εκχώρησε η κυβέρνηση δηλαδή «μακεδονική εθνικότητα», το όνομα αλλά και η «μακεδονική γλώσσα» με ποσοστό μάλιστα 71% ενώ μόλις το 7% δηλώνει ότι δεν ενοχλείται.

Επίσης το 87% των Μακεδόνων πιστεύει ότι η χώρα προσφέρει στους Σκοπιανούς περισσότερα απ΄όσα δίνει, έναντι μόλις του 2% που πιστεύει ότι τα ωφέλη είναι περισσότερα από τις απώλειες.bankingnews.gr

BREAKING NEWS