Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Βουλή φέρνει η ΝΔ τη συμφωνία του Eurogroup – Υψηλοί τόνοι από Μητσοτάκη

tags :
Στη Βουλή φέρνει η ΝΔ τη συμφωνία του Eurogroup – Υψηλοί τόνοι από Μητσοτάκη
Σήμερα 25/6 η ΝΔ αναμένεται να καταθέσει πρόταση για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία
Στη Βουλή αναμένεται να φέρει τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στο τελευταίο Eurogroup η ΝΔ με τον Κ. Μητσοτάκη να επιλέγει να κινηθεί σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους όσον αφορά την πορεία της ελληνικής οικονομίας.
Συγκεκριμένα, σήμερα 25/6 η ΝΔ αναμένεται να καταθέσει το αίτημά της για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία.
Από τη ΝΔ εμφανίζονται ιδιαίτερα επικριτικοί για τα όσα αποφασίστηκαν στο τελευταίο Eurogroup, τονίζοντας ότι η ρύθμιση που πήρε η κυβέρνηση για το ελληνικό χρέος απέχει πολύ όχι μόνο από τις προσδοκίες που είχε καλλιεργήσει η ίδια η κυβέρνηση, αλλά και από τις δεσμεύσεις που είχε καταφέρει να εξασφαλίσει η Ελλάδα ήδη από το 2012.
Ήταν χαρακτηριστική άλλωστε και η τοποθέτηση του κ.Μητσοτάκη ότι «δεν θα αφήσουμε την αδίστακτη προπαγάνδα των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να κρύψει τις ολέθριες επιλογές τους με φιέστες και νέα ψέματα».
Όπως αναφέρει η ΝΔ, στόχος της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή για την οικονομία, είναι ο πρωθυπουργός να απολογηθεί για όσα δεινά έφερε και προκάλεσε στους Έλληνες πολίτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης