Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Προς αναζήτηση κατεύθυνσης το ΧΑ μετά την αποτυχημένη προσπάθεια υπέρβασης των 790 μονάδων

tags :
Προς αναζήτηση κατεύθυνσης το ΧΑ μετά την αποτυχημένη προσπάθεια υπέρβασης των 790 μονάδων
Χωρίς το μέρισμα διαπραγματεύεται η Τιτάν, στο επίκεντρο λόγω αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου η μετοχή της ΔΕΗ
Η αποτυχημένη προσπάθεια να διασπάσει ανοδικά τον κινητό μέσο όρο των 200 ημερών και να εισέλθει ξανά μέσα στο ανοδικό κανάλι ο γενικός δείκτης, απογοήτευσε τους συμμετέχοντες την περασμένη Παρασκευή.
Αναλυτές σημειώνουν πως η αγορά «πούλησε» την είδηση ενώ δε λείπουν και εκείνες οι απόψεις που λένε, ότι η δεύτερη ανάγνωση των αποφάσεων των δανειστών δεν έφερε κάτι διαφορετικό από αυτό που ήδη ήξεραν στην αγορά.
Το ζητούμενο της νέας χρηματιστηριακής εβδομάδας είναι αν θα μπορέσει να βρει δυνάμεις η αγορά για μία νέα προσπάθεια υπέρβασης των 790 μονάδων σε περιβάλλον απουσίας σημαντικών ειδήσεων.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η μετοχή της ΔΕΗ καθώς η διοίκηση πριν το άνοιγμα θα παρουσιάσει τις βασικές γραμμές των αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου.
Σημειώνεται πως σήμερα οι μετοχές της Τιτάν διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,052 ευρώ ανά μετοχή μικτό ή καθαρό 0,044 ευρώ ανά μετοχή που αντιστοιχεί σε μερισματική απόδοση 0,24%.
 
Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να αναζητήσει κατεύθυνση σε τους όγκους συναλλαγών να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
 
Beta
Η αδυναμία μπορεί να συνεχιστεί και στη σημερινή συνεδρίαση καθώς οι επενδυτές είναι επιφυλακτικοί και οι εβδομαδιαίοι όγκοι δείχνουν μία σταδιακή μείωση του επενδυτικού ενδιαφέροντος.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης