Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Καμμένος: Άργησε ο Λαζαρίδης - O Παπαχριστόπουλος κυκλοφορεί με την Αυγή στην τσέπη

Δ. Καμμένος: Άργησε ο Λαζαρίδης - O Παπαχριστόπουλος κυκλοφορεί με την Αυγή στην τσέπη
Ο βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος, αφήνει σαφείς αιχμές κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των ΑΝΕΛ, Θανάση Παπαχριστόπουλου
«Καθυστερημένη» χαρακτηρίζει ο ανεξάρτητος βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος, την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη από την ΚΟ των ΑΝΕΛ, αφήνοντας την ίδια στιγμή σαφείς αιχμές κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος, Θανάση Παπαχριστόπουλου.
«Είναι μια μέρα αργότερα από το κανονικό.
Θα έπρεπε εκείνο το βράδυ να μην υποκύψει, όπως εγώ, στον ατεκμηρίωτο ψυχολογικό εκβιασμό που δεχθήκαμε και να ψηφίσει υπέρ της πρότασης κατά του Κοτζιά να πάει να υπογράψει στις Πρέσπες.
Τώρα η υπογραφή έπεσε.
Δεν τον κατηγορώ τον κ. Λαζαρίδη αλλά νομίζω ότι άργησε.
Το πολιτικό μήνυμά του το περνάει βέβαια, αλλά άργησε, το λέω φιλικά» δήλωσε ο κ. Καμμένος στον Real FM σχολιάζοντας την ανεξαρτητοποίηση του κ. Λαζαρίδη.
Παράλληλα ο κ. Καμμένος άφησε σαφείς αιχμές κατά του κ. Παπαχριστόπουλου χαρακτηρίζοντας τον Συριζαίο.
«Ο κ. Παπαχριστόπουλος είναι Συριζαίος.
Οι Συριζαίοι τι να πουν ότι με έχασαν;
Από πού να χάσουν οι Συριζαίοι;» δήλωσε αναφερόμενος στη δήλωση του κ. Παπαχριστόπουλου ότι δεν είναι απώλεια για τους ΑΝΕΛ η διαγραφή του κ. Καμμένου.
«Κυκλοφορεί με την Αυγή στην κωλότσεπη και βάζει και το logo για να φαίνεται.
Μην μπερδευτούμε ότι έχει το "Φως" του Ολυμπιακού, και δεν ξέρουμε τι εφημερίδα κουβαλάει επάνω του» πρόσθεσε αναφερόμενος και πάλι στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ.

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης