Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Συνεδρίαση περιορισμένου επενδυτικού ενδιαφέροντος περιμένουν οι αναλυτές – Το βλέμμα στις διεθνείς αγορές

tags :
Συνεδρίαση περιορισμένου επενδυτικού ενδιαφέροντος περιμένουν οι αναλυτές – Το βλέμμα στις διεθνείς αγορές
Η αγορά όπως αναφέρουν στελέχη του ΧΑ δεν μπορεί να ξεφύγει από τα επίπεδα των 760-790 μονάδων, λόγω χαμηλού τζίρου
 
Η απουσία επενδυτικού ενδιαφέροντος για την εγχώρια αγορά σε συνδυασμό με την νευρικότητα που επικρατεί στις διεθνείς αγορές αναμένεται να οδηγήσει σύμφωνα με τους αναλυτές σε μία συνεδρίαση συσσώρευσης με χαμηλό όγκο συναλλαγών.
Η αγορά πάντως όπως αναφέρουν στελέχη του ΧΑ δεν μπορεί να ξεφύγει από τα επίπεδα των 760-790 μονάδων, λόγω χαμηλού τζίρου.
Οι ειδήσεις που υπήρξαν τις προηγούμενες μέρες (ρύθμιση χρέους και αναβάθμιση από S&P) δεν στάθηκαν ικανές να «ξεκολλήσουν» το ΧΑ από τη ζώνη τιμών εντός της οποίας κινείται το τελευταίο διάστημα.
Αναλυτές αναφέρουν πως δεν αποκλείεται, αν δεν υπάρξει ένα σημαντικό νέο που θα ταρακουνούσε το ΧΑ, να συνεχίζει να κινείται με το ίδιο μοτίβο όλο το καλοκαίρι.
 
Euroxx
Περιμένουμε η μεταβλητότητα να κυριαρχήσει με χαμηλούς όγκους συναλλαγών.
 
Beta
Η νευρικότητα των διεθνών αγορών σε συνδυασμό με την ήπια διάθεση των επενδυτών για την εγχώρια αγορά, αφού η αναβάθμιση από τον οίκο S&P είχε περίπου προεξοφληθεί, αναμένεται να οδηγήσει την εγχώρια αγορά σε συσσώρευση με τον γενικό δείκτη να χωνεύει τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με χαμηλούς όγκους συναλλαγών για μία ακόμη φορά.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης