Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Συγκεκριμένοι επιχειρηματίες θέλουν να ανακόψουν την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια

Παππάς: Συγκεκριμένοι επιχειρηματίες θέλουν να ανακόψουν την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια
Ξεμπλέκουμε από τα προγράμματα και αυτό σε κάποιους δεν αρέσει ούτε το αντέχουν είπε ο κ.Παππάς
Την θέση που διατυπώνει με ολοένα και μεγαλύτερη ένταση τις τελευταίες ώρες η κυβέρνηση σχετικά την παρέμβαση συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων που επιθυμούν την πτώση της κυβέρνησης για να ανακοπεί η πορεία εξόδου της Ελλάδας από τα μνημόνια επανέλαβε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γ. Λαζαρίδη.
«Ο πρωθυπουργός ως πιο ψύχραιμος από όλους, είναι αυτός που θα βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια και την κρίση.
Είναι σαφές το τι γίνεται εδώ πέρα, με μια αντιπολίτευση που άγεται και φέρεται από μια ακροδεξιά ομάδα που έχει κατισχύσει και χορεύει στον ρυθμό συγκεκριμένων συμφερόντων» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Παππάς, ο οποίος τόνισε ότι η συγκεκριμένη κυβερνητική πλειοψηφία έχει δει ξανά παρόμοιους μηχανισμούς και όσοι απεργάζονται τέτοια σενάρια γνωρίζουν λίγα από πολιτική.
 «Και αυτή η προσπάθεια θα πέσει στο κενό και να πω ότι ήδη προκαλεί κύματα συσπείρωσης σε αυτούς που παρακολουθούν αυτή την κυβέρνηση και θέλουν να τα καταφέρει» τόνισε ο Ν. Παππάς.
Αναφερόμενος στην περίπτωση του κ.Λαζαρίδη, ο κ.Παππάς είπε ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής, ο οποίος κατακεραύνωνε την πρόταση της ΝΔ στη συζήτηση της πρότασης μομφής προς την κυβέρνηση, τώρα επικαλείται το Μακεδονικό, τη στιγμή που οι ΑΝΕΛ έλεγαν ότι θα καταψηφίσουν τη συμφωνία.
«Μπορεί όλος ο κόσμος να βγάλει τα συμπεράσματά του
Η μεγάλη εικόνα είναι ότι η χώρα ξεμπλέκει από τα προγράμματα και αυτό σε κάποιους δεν αρέσει, δεν το αντέχουν και λειτουργούν με τρόπο προς το συμφέρον τους.
Αυτό σύντομα θα αποδειχθεί ότι δεν λειτουργεί.
Σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος δεν πρέπει να χάνει από την ορατότητά του το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη χώρα.
Τα θετικά νέα για την οικονομία πυκνώνουν, το πρόγραμμα των ελαφρύνσεων γίνεται όλο και πιο συγκεκριμένο, οι δυνατότητες επιστροφής μερίσματος και ελάφρυνσης φόρων πιο καθαρές και αυτό είναι κάτι που συγκεκριμένα επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα δυσκολεύονται να το αποδεχτούν.
Ενδεικτικό είναι ότι αποφεύγουν κάθε συζήτηση γύρω από αυτά τα θέματα» είπε ο κ.Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης