Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Καμμένος για απόπειρα εισβολής στο πολιτικό γραφείο του κ.Κατσίκη: Όλα έχουν ένα όριο – Να παρέμβει ο εισαγγελέας

Π. Καμμένος για απόπειρα εισβολής στο πολιτικό γραφείο του κ.Κατσίκη: Όλα έχουν ένα όριο – Να παρέμβει ο εισαγγελέας
Να παρέμβει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος ζήτησε ο Π. Καμμένος
Την παρέμβαση του εισαγγελέα για την απόπειρα εισβολής σήμερα το πρωί τριών κουκουλοφόρων στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κ. Κατσίκη ζήτησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος.
«Την ώρα που ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ήταν στον ΑΝΤ1 κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του.
Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος.
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ» ανέφερε σε μήνυμα του στο twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί και την ώρα που ο κ.Κατσίκης βρισκόταν στο στούντιο του ΑΝΤ1, τρεις κουκουλοφόροι επιχείρησαν να εισβάλλουν στο πολιτικό του γραφείο επί της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας στο κέντρο της Αθήνας.
«Μία κυρία κάπως μεταμορφωμένη, έκρυβε τα χαρακτηριστικά της, φορούσε καπέλο και γυαλιά, χτύπησε την πόρτα του γραφείου μου.
Άνοιξε την πόρτα ο συνεργάτης μου, μη αντιλαμβανόμενος αυτό που στη συνέχεια ακολουθούσε.
Άμεσα εκείνη έκανε νεύμα σε δύο με καλυμμένο το πρόσωπο τους να εισβάλλουν στο γραφείο.
Η αντιληπτική ικανότητα του συνεργάτη μου, είχε ως αποτέλεσμα να δράσει ψύχραιμα και να κλειδώσει την πόρτα και στη συνέχεια να ειδοποιήσει την αστυνομία» είπε για το περιστατικό ο κ.Κατσίκης, ο οποίος ερωτηθείς αν εξετάζεται το σενάριο τρομοκρατικής επίθεσης απάντησε ότι «είναι πράγματι μια εκτίμηση που μου μετέφεραν οι συνεργάτες μου, μετά από συζήτηση που είχαν με ανθρώπους της ελληνικής αστυνομίας, που αντέδρασαν άμεσα και επισκέφθηκαν τον χώρο, μετά την ειδοποίηση από τους συνεργάτες μου για το συμβάν».
«Ίσως είναι κάτι παραπάνω από bullying, γιατί προηγήθηκαν απειλητικά τηλεφωνήματα, λάβαμε απειλητικά email, όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από άλλες χώρες, με αποτέλεσμα σήμερα να προβληματιζόμαστε αν οι απειλές που εκτοξεύτηκαν με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας έως και σήμερα έχουν στην πραγματικότητα βάση» είπε ο κ.Κατσίκης.

Κατσίκης: Δεν αποχωρώ από τους ΑΝΕΛ, δεν θα γίνω πολιτικός προδότης

Στις δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Κατσίκης υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και να γίνει πολιτικός προδότης.
«Μένω σταθερός, δεν αποχωρώ και δεν γίνομαι πολιτικός προδότης.
Ο Κώστας Κατσίκης έδωσε όρκο τιμής να υπηρετήσει τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ και τους συμπολίτες που με ψήφισαν.
Μένω σταθερός στις ιδέες και τις απόψεις μου.
Δεν γίνομαι πολιτικός προδότης κρατάω το πολιτικό μου ήθος συνεχίζοντας έναν αγώνα έντιμης και παραγωγικής συνεργασίας. μένοντας στο κόμμα που με εμπιστεύτηκε έχοντας μια παραγωγική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ» υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.
Αναφερόμενος στην ανεξαρτητοποίηση του κ.Λαζαρίδη, εξέφρασε την απορία του για το πολιτικό ήθος του κ.Λαζαρίδη, ο οποίος, όπως είπε, στήριξε την κυβέρνηση στην πρόταση μομφής και αποχώρησε μετά ενώ δεν απέκλεισε να υπάρχει ενδεχόμενο εξαγοράς του.
Όσον αφορά τη διαφοροποίηση του Δ. Καμμένου και τη διαγραφή του από τους ΑΝΕΛ ο κ.Κατσίκης υποστήριξε ότι «αργήσαμε να διαγράψουμε τον Δημήτρη Καμμένο».
«Ήταν ένα πολιτικό βαρίδι που δημιουργούσε προβλήματα» είπε ο κ.Κατσίκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης