Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Εθνική Πανγαία: Απόκτηση ξενοδοχείου στη Λευκωσία, έναντι 11,2 εκατ. ευρώ

Εθνική Πανγαία: Απόκτηση ξενοδοχείου στη Λευκωσία, έναντι 11,2 εκατ. ευρώ
Την απόκτηση του 100% των μετοχών της εταιρείας Lasmane Properties Ltd, ιδιοκτήτριας ξενοδοχείου στη Λευκωσία, ανακοίνωσε η Εθνική Πανγαία
Την απόκτηση του 100% των μετοχών της εταιρείας Lasmane Properties Ltd, ιδιοκτήτριας ξενοδοχείου στη Λευκωσία, ανακοίνωσε σήμερα (27/6/2018) η Εθνική Πανγαία.
Όπως σημειώνει η εταιρεία, το ξενοδοχείο, το οποίο λειτουργούσε στο παρελθόν υπό την επωνυμία «Holiday Inn», διαθέτει 140 δωμάτια και είναι από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Λευκωσίας.
Η τοποθεσία του είναι πολύ κεντρική καθώς βρίσκεται εντός των Ενετικών τοίχων της πόλης, πολύ κοντά στο εμπορικό κέντρο της πόλης (στις οδούς Λήδρας και Ονασαγόρου καθώς και στην Λεωφόρο Εθνάρχου Μακαρίου) και στην, υπό ανάπλαση, Πλατεία Ελευθερίας η οποία έχει σχεδιαστεί από τη διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα Zaha Hadid.
Το ακίνητο προβλέπεται να ανακατασκευαστεί πλήρως (με προβλεπόμενο κόστος ανακατασκευής περίπου 4,5 εκατ. ευρώ) και να λειτουργήσει ως πολυτελές ξενοδοχείο.
Είναι μισθωμένο σε εταιρεία του ομίλου Zeus International, ο οποίος αποτελεί έναν ταχέως αναπτυσσόμενο όμιλο που δραστηριοποιείται εμπορικά στον κλάδο εκμετάλλευσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων.
Το τίμημα για την απόκτηση των μετοχών ανήλθε σε 11,2 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων ποσό 7,6 εκατ. ευρώ καταβλήθηκε κατά τη μεταβίβαση των μετοχών και το υπόλοιπο 3,6 εκατ. ευρώ θα καταβληθεί αφού εκπληρωθούν συγκριμένες προϋποθέσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης