Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αινιγματικό tweet από Καμμένο: Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται

Αινιγματικό tweet από Καμμένο: Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται
Νωρίτερα, ο κ. Καμμένος είχε ζητήσει την παρέμβαση του εισαγγελέα για την απόπειρα εισβολής σήμερα το πρωί τριών κουκουλοφόρων στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κ. Κατσίκη
Με αινιγματικό tweet που θα μπορούσε να έχει πολλούς αποδέκτες σχολιάζει ο Πάνος Καμμένος τόσο την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη όσο και την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του Κώστα Κατσίκη.
«Όποιος φοράει κουκούλα όπου και αν ανήκει όταν εκφοβίζει εκλεγμένους συμμετέχει σε προπαρασκευαστικές πράξεις κατά του πολιτεύματος όπως λέει και ο Λαός μας "ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται".
Καμία δε φορά και εισπράττει...» έγραψε ο κ. Καμμένος.

Νωρίτερα, ο κ. Καμμένος είχε ζητήσει την παρέμβαση του εισαγγελέα για την απόπειρα εισβολής σήμερα το πρωί τριών κουκουλοφόρων στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κ. Κατσίκη.
«Την ώρα που ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ήταν στον ΑΝΤ1 κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του.
Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος.
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ» ανέφερε σε μήνυμα του στο twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί και την ώρα που ο κ.Κατσίκης βρισκόταν στο στούντιο του ΑΝΤ1, τρεις κουκουλοφόροι επιχείρησαν να εισβάλλουν στο πολιτικό του γραφείο επί της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας στο κέντρο της Αθήνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης