Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατσίκης: Αμφισβητώ ότι ο Ρουβίκωνας πραγματοποίησε την επίθεση στο γραφείο μου

Κατσίκης: Αμφισβητώ ότι ο Ρουβίκωνας πραγματοποίησε την επίθεση στο γραφείο μου
«Δεν ήταν επιτυχημένη ούτε η ανάληψη ευθύνης, ούτε και οι ενέργειές τους, τις οποίες ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα»
Αμφισβήτησε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης, ότι η απόπειρα επίθεσης στο πολιτικό γραφείο του προέρχεται από τον «Ρουβίκωνα».
«Με προκήρυξη, κακέκτυπη αναπαραγωγή προκηρύξεων προηγούμενων τρομοκρατικών οργανώσεων, όπως άλλωστε θυμίζει το μακροσκελές κείμενο, που αποτελεί κείμενο ανάληψης ευθύνης από μέρους τους, για την ταυτότητα των οποίων προσωπικά προβληματίζομαι και την αμφισβητώ» ανέφερε, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Κατσίκης.
Ο ίδιος δεσμεύθηκε ότι όταν θα έχει τα στοιχεία που θα αποδεικνύουν ποιος πραγματοποίησε την επίθεση θα τα παρουσιάσει στους βουλευτές.
«Όταν, λοιπόν, θα έχω τα στοιχεία που θα μπορούν να απαντήσουν στο ερώτημά σας, από ποιον η επίθεση, τα στοιχεία θα είναι στη διάθεσή σας.
Κάντε υπομονή να δούμε αν πρόκειται για τον "Ρουβίκωνα" και αν πραγματικά αυτή η οργάνωση είχε τόσο καλά μάθει το μάθημά της από τα φροντιστήρια που είχαν παρακολουθήσει.
Δυστυχώς, όμως, δεν ήταν επιτυχημένη ούτε η ανάληψη ευθύνης, ούτε και οι ενέργειές τους, τις οποίες ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα» πρόσθεσε ο βουλευτής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης