Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τι αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Σφακιανάκης

Τι αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Σφακιανάκης
Τι αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Σφακιανάκης
Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. που πραγματοποιήθηκε την 28η Ιουνίου 2018, παρέστησαν αυτοπροσώπως ή αντιπροσωπεύθηκαν πέντε (5) μέτοχοι της εταιρείας που εκπροσώπησαν 6.407.143 μετοχές επί συνόλου 7.914.480, ήτοι παρέστη το 80,95%, του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της, συζητήθηκαν και ελήφθησαν ομόφωνα και παμψηφεί όλες οι αποφάσεις επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διατάξεως:
1. Εγκρίθηκαν στο σύνολό τους οι οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας και οι ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις για τη χρήση 2017, καθώς και οι σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.
2. Εγκρίθηκε η απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη και αποζημίωση για τις οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας και τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις για την εταιρική  χρήση 2017.
3. Εγκρίθηκε η εκλογή για την χρήση 2018 της ελεγκτικής εταιρείας KPMG Ορκωτοί Ελεγκτές A.E.
4. Εγκρίθηκαν οι αμοιβές και οι αποζημιώσεις των μελών του Δ.Σ. για τη χρήση 2017 και αποφασίστηκε το ύψος των αμοιβών και αποζημιώσεων τους για τη χρήση 2018.
5. Εγκρίθηκε η τροποποίηση του άρθρου 21 του Καταστατικού της εταιρείας.
6. Εγκρίθηκε η χορήγηση άδειας προς τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας για την συμμετοχή τους στα Δ.Σ. και στη διεύθυνση των θυγατρικών και συγγενών της εταιρειών, κατά το άρθρο 23 παρ.1 του Κ.Ν. 2190/1920.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης