Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Πακέτο για το 5,25% της Ελλάκτωρ στα 2,15 ευρώ ανά μετοχή – Προς αναβολή η ΓΣ – Νέες αγορές από insiders;

tags :
Πακέτο για το 5,25% της Ελλάκτωρ στα 2,15 ευρώ ανά μετοχή – Προς αναβολή η ΓΣ – Νέες αγορές από insiders;
Μετά το κλείσιμο πέρασε πακέτο 9,3 εκατ. μετοχών που αντιστοιχεί στο 5,25% του συνόλου των μετοχών με τιμή 2,15 ευρώ ανά μετοχή συνολικής αξίας 20 εκατ. ευρώ
Υπήρχε από νωρίς η φημολογία ότι η γενική συνέλευση της Ελλάκτωρ που είναι προγραμματισμένη για αύριο 29/6 θα πάει προς αναβολή.
Αυτό από κάποιους μεταφραζόταν ως ευκαιρία για όποιον θέλει να αυξήσει τα δικαιώματα ψήφου στην εταιρεία να ξεκινήσει να αγοράζει.
Η μία πλευρά, των αδελφών Καλλιτσάντση αγόρασε μετοχές σε χρόνο που επέτρεπε ώστε να φανούν στο μετοχολόγιο της αυριανής γενικής συνέλευσης.
Η μετοχή τότε λόγω των αγορών έκανε μία εντυπωσιακή ανοδική πορεία και στη συνέχεια όσο περνούσαν οι μέρες και πλησίαζε η γενική συνέλευση οι αγορές σταμάτησαν.
Κάποιοι ανέφεραν πως το μετοχολόγιο ενημερώνεται κάποιες μέρες μετά τις αγορές και άρα δεν μπορεί να παραστεί ως μέτοχος σε μία αυριανή γενική συνέλευση έχοντας αγοράσει σήμερα μετοχές.
Όμως οι φήμες για αναβολή, συνέπεσαν με αύξηση του όγκου πάλι στην Ελλάκτωρ.
Στις δημοπρασίες μπήκε μεγάλη εντολή αγοράς 150 χιλ. τεμαχίων στα 2,07 ευρώ με τη μετοχή να έχει υψηλό ημέρας τα 2,02 ευρώ και να κλείνει τελικά με άνοδο 4,33%.
Μετά το κλείσιμο πέρασε πακέτο 9,3 εκατ. μετοχών που αντιστοιχεί στο 5,25% του συνόλου των μετοχών με τιμή 2,15 ευρώ ανά μετοχή συνολικής αξίας 20 εκατ. ευρώ.
Στην αγορά κοιτάζουν στην ίδια πλευρά που κοίταζαν και στις προηγούμενες μέρες, αφού βρίσκουν κοινά χαρακτηριστικά στην κίνηση.
Δεν λένε ονόματα καθώς σημειώνουν πως μπορεί να είναι ομάδα μετόχων που στηρίζει τη συγκεκριμένη πλευρά, αλλά δεν αποκλείουν να ανακοινωθεί τελικά η αγορά από τους ίδιους που αγόρασαν και μερικές μέρες πριν.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης