Τελευταία Νέα

Bulls σε έντονο προβληματισμό

tags :
Bulls σε έντονο προβληματισμό
Mε τον... χάρακα του Απόστολου Μάνθου

Bulls σε έντονο προβληματισμό


Η αποκοπή των μερισμάτων στους δεικτοβαρής τίτλους του ΟΤΕ ( €0,35 ) και της Coca Cola ( €0.54) σε συνδυασμό με την εμφανή αδυναμία αφομοίωσής τους στο ταμπλό έσπρωξε το δείκτη της υψηλής κεφαλαιοποίησης κάτω από τη ζώνη στήριξης των 2017 με 2000 μονάδων ανοίγοντας έτσι μέτωπο με την επόμενη στήριξη των 1950 μονάδων. Στήριξη η οποία εάν καταστρατηγηθεί καθοδικά, θα δώσει τιμές χαμηλότερα των 1900 μονάδων. Αλλαγή ρότας με την υφαρπαγή των 2030 μονάδων σε επίπεδο κλεισίματος.


http://trading2day.com


Η καθοδική διάσπαση της γραμμής τάσης, στις 880 μονάδες, που ένωνε τους προηγούμενους τοπικούς πυθμένες στο ημερήσιο διάγραμμα του Τραπεζικού Δείκτη έχει προκαλέσει ισχυρό ρήγμα   στο στρατόπεδο των Bulls δίνοντας ως στόχο τις 830 μονάδες. Αρνητική εξέλιξη και η άρνηση του RSI να εισέλθει άνω των 55 μονάδων τεχνικού δείκτη.


http://trading2day.com


ΕΧΑΕ…προσοχή στη στήριξη των 4,60 ευρώ καθώς εάν χαθεί επιτυχώς τότε θα ανοίξει για τα 4,30.

ΓΕΚΤΕΡΝΑ..η καθοδική λύση του ορίου των 5 ευρώ θα ανοίξει πτωτικό πεδίο για τα 4,70 με 4,64 ευρώ.




Apostolos Manthos

Apostolos Manthos
Οικονομικός Αναλυτής και «μαθητής» των αγορών από το 1989. Στρατηγική Επενδυτική Διαχείριση χρηματοοικονομικών προϊόντων βασιζόμενη σε διαγραμματικές και αλγοριθμικές ενδείξεις. Μαθηματικός Παν. Πατρών.

http://www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης