Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Αυξημένη μεταβλητότητα με πιθανότητες ανοδικής αντίδρασης βλέπουν οι αναλυτές λόγω λήξης εξαμήνου

tags :
ΧΑ: Αυξημένη μεταβλητότητα με πιθανότητες ανοδικής αντίδρασης βλέπουν οι αναλυτές λόγω λήξης εξαμήνου
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η μετοχή της Ελλάκτωρ με την προγραμματισμένη γενική συνέλευση για σήμερα να οδηγείται σε αναβολή
Διατήρηση της μεταβλητότητας σε υψηλά επίπεδα περιμένουν οι αναλυτές με τις ελπίδες για μία ανοδική αντίδραση μετά και τις χθεσινές μεγάλες ρευστοποιήσεις να έχει πιθανότητες λόγω και λήξης εξαμήνου.
Το ΧΑ υποχωρεί από την αρχή του έτους 6,77% και βάλλεται από την αρνητική ψυχολογία και τις ειδήσεις που θέλουν από τη μία, μία μεγάλη εταιρεία στην ηλεκτρονική κράτηση και διανομή εισιτηρίων να έχει οικονομικά προβλήματα, τις πληροφορίες για νέες έρευνες από το αμερικανικό fund QCM και τις εκροές κεφαλαίων από funds που επενδύουν σε αναδυόμενες αγορές.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η μετοχή της Ελλάκτωρ μετά και το χθεσινό πακέτο που αντιστοιχούσε στο 5,25% του μετοχικού κεφαλαίου (η Amber Capital διαθέτει τόσο ποσοστό) και τις πληροφορίες για νέες αγορές από μετόχους που αγόρασαν και πριν λίγες μέρες.
Η σημερινή γενική συνέλευση πάντως αναμένεται να αναβληθεί.
 
Euroxx
Περιμένουμε αύξηση της μεταβλητότητα σήμερα καθώς είναι η τελευταία συνεδρίαση του πρώτου εξαμήνου.
 
Beta
Καθώς το πρώτο εξάμηνο του έτους λήγει σήμερα μία τεχνική αντίδραση αναμένεται, βοηθούμενη από το θετικό ξεκίνημα που αναμένεται στις ευρωπαϊκές αγορές.
Σημειώνεται πως ο γενικός δείκτης υποχωρεί 6,77% από την αρχή του έτους.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης