Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Ο Μητσοτάκης ακολουθεί την ακροδεξιά ατζέντα των Σαμαρά – Γεωργιάδη – Η ΝΔ έχει πρόβλημα

Παππάς: Ο Μητσοτάκης ακολουθεί την ακροδεξιά ατζέντα των Σαμαρά – Γεωργιάδη – Η ΝΔ έχει πρόβλημα
Υπάρχει καθαρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί υπογράμμισε ο κ.Παππάς
Δριμεία επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς, ο οποίος κατηγόρησε τον Κ. Μητσοτάκη ότι ακολουθεί την ακροδεξιά ατζέντα των Σαμαρά- Γεωργιάδη.
«Το κλείσιμο του μνημονίου είναι η επισφράγιση της πορείας της κυβέρνησης και όλο αυτό προκαλεί την κατάρρευση του αφηγήματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έλεγε ότι η χώρα θα καταστραφεί.
Έχουμε μπροστά έναν χρόνο που τα θετικά αποτελέσματα της οικονομίας θα πυκνώνουν.
Η ΝΔ έχει πρόβλημα και διαθέτει ένα σκληρό μνημονιακό πρόγραμμα, το οποίο, υπό ομαλές δημοκρατικές συνθήκες και χωρίς την απειλή τής χρεοκοπίας, δεν μπορεί να εφαρμοστεί.
Με απολύσεις στο Δημόσιο, μειώσεις μισθών, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων…
Η ΝΔ έχει βγει τεχνικό οφσάιντ και πίσω από το ΔΝΤ, που είναι ο πιο σκληρός εταίρος μας.
Η ΝΔ έχει συνειδητοποιήσει ότι χωρίς τη διαρκή απειλή της χρεοκοπίας δεν μπορεί να σταθεί αυτό ως πολιτικό πρόγραμμα και για αυτό θέλει τον κόσμο φοβισμένο και διεξάγει αυτήν την εκστρατεία φόβου με το Μακεδονικό και την οικονομία» υποστήριξε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Παππάς, ο οποίος μιλώντας για τη σχέση επιχειρηματιών με πολιτικά κέντρα, υπογράμμισε ότι όσο η πολιτική και οι εκπρόσωποί της είναι επίφοβοι σε τέτοια σενάρια, τόσο οι επιχειρηματίες θα αποθρασύνονται.
«Δεν ήταν πάντα έτσι.
Κάποτε ακόμα και οι συντηρητικοί πολιτικοί είχαν συγκεκριμένο τρόπο που έβλεπαν τα πράγματα.
Τώρα υπηρετούν συγκεκριμένες ατζέντες με τρόπο απροκάλυπτο» είπε ο κ.Παππάς, ο οποίος διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν, όταν εταίροι του κόμματος τής κ. Γεννηματά, αλλά και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί της είναι θετικοί προς το Μακεδονικό, εκείνη να κρατάει τέτοια στάση.
«Είναι πολιτικά ανεξήγητη αυτή η στάση» υποστήριξε ο κ.Παππάς, ο οποίος έκανε λόγο και για θεμελιακή μετατόπιση της ΝΔ.
«Ο κ. Μητσοτάκης ακολουθεί μία ακροδεξιά ατζέντα των Σαμαρά-Γεωργιάδη, διατηρεί μία εμφυλιοπολεμική ατζέντα που της χρειάζεται για να διατηρεί το αφήγημά της και να μένουν ανοιχτές οι πληγές με την ΠΓΔΜ.
Τι σχέση έχει αυτό με αυτά που έλεγε η ΝΔ πριν μία δεκαετία;
Καμία» είπε ο κ.Μητσοτάκης, αναφέροντας ότι η ΝΔ έχει μετακινηθεί στα ακροδεξιά σε όλα τα επίπεδα.
Όσον αφορά την κυβερνητική πλειοψηφία, ο κ.Παππάς είπε ότι υπάρχει καθαρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
«Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί, θα περπατήσουμε παρακάτω, αυτή είναι η κυβέρνηση που σε αυτήν την τετραετία θα ρίξει την ανεργία κάτω από το 20% και την επόμενη κάτω από το 10%.
Η κυβέρνηση διαθέτει συγκεκριμένο σχέδιο για την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας, το οποίο χρειάζεται επιμονή και υπομονή.
Βεβαίως θα γίνουν και λάθη και πισωγυρίσματα, αλλά αυτά πρέπει να μπουν στον καμβά μίας μεγάλης ιστορικής δικαίωσης, που είναι ότι αυτή η κυβέρνηση θα βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια και έτσι θα μπορέσουμε με άνεση να προχωρήσουμε στην κοινωνική μας ατζέντα» είπε ο κ.Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης