Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στις 24/7 η Γενική Συνέλευση της Κυριακούλης

Στις 24/7 η Γενική Συνέλευση της Κυριακούλης
Στις 24/7 η Γενική Συνέλευση της Κυριακούλης
Με την από 27.06.2018 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό καλούνται οι μέτοχοι της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ Α.Ε.» σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 24 Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 16.30, αντί της αρχικά ορισθείσας για την 5η Ιουλίου 2018, στα γραφεία της εταιρείας στον Άλιμο Αττικής, Λεωφ. Αλίμου 7, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακολούθων θεμάτων:
 
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Υποβολή και ακρόαση των εκθέσεων του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή επί της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης της περιόδου 1.1. - 31.12.2017 για την εταιρεία και τον Όμιλο.
2. Υποβολή και έγκριση της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης της εταιρείας και του Ομίλου για την χρήση 1.1. - 31.12.2017 και της έκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή.
3. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης επί της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης και της εν γένει διοίκησης και διαχείρισης της περιόδου 1.1. - 31.12.2017.
4. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών (τακτικού /αναπληρωματικού) για την χρήση από 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2018 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.
5. Έγκριση διάθεσης κερδών.
6. Έγκριση καταβληθεισών και καθορισμός καταβλητέων αμοιβών και δαπανών των μελών του Δ.Σ.
7. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Στη Τακτική Γενική Συνέλευση δικαιούται να συμμετέχει όποιος εμφανίζεται ως μέτοχος της εταιρείας στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων που διαχειρίζεται η «Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε.» κατά την 19η Ιουλίου 2018 (Ημερομηνία Καταγραφής), δηλαδή κατά την έναρξη της πέμπτης (5ης) ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης. Η απόδειξη της μετοχικής ιδιότητας γίνεται με την προσκόμιση σχετικής έγγραφης βεβαίωσης του ως άνω φορέα ή, εναλλακτικά, με απευθείας ηλεκτρονική σύνδεση της Εταιρείας με τα αρχεία αυτού. Η σχετική έγγραφη βεβαίωση ή η ηλεκτρονική πιστοποίηση σχετικά με την μετοχική ιδιότητα πρέπει να περιέλθει στην εταιρεία το αργότερο την 21.07.2018, ήτοι την τρίτη μέρα πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης. Η άσκηση των εν λόγω δικαιωμάτων δεν προϋποθέτει τη δέσμευση των μετοχών του δικαιούχου ούτε την τήρηση άλλης ανάλογης διαδικασίας, η οποία περιορίζει την δυνατότητα πώλησης και μεταβίβασης αυτών κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στην ημερομηνία καταγραφής και στη Γενική Συνέλευση. Ο διορισμός και η ανάκληση αντιπροσώπου γίνεται εγγράφως και κοινοποιείται στην εταιρεία τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.
Το πλήρες κείμενο της παρούσας προσκλήσεως, καθώς και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ., τη διαδικασία για την άσκηση του δικαιώματος ψήφου μέσω αντιπροσώπου, τα δικαιώματα της μειοψηφίας και οι πληροφορίες που προβλέπονται στο άρθρο 27 παρ. 3 του Κ.Ν. 2190/1920 διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.kiriacoulis.com. Επίσης οι κ. μέτοχοι μπορούν να λαμβάνουν αντίγραφα των παραπάνω εγγράφων  από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας (Λεωφ. Αλίμου 7, Άλιμος Αττικής, τηλ. 210 9886187 & fax 210 9885392).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης