Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης (ΝΔ): Να πέσει αυτή η κυβέρνηση το γρηγορότερο

Βορίδης (ΝΔ): Να πέσει αυτή η κυβέρνηση το γρηγορότερο
"Bλέπουν τις σκευωρίες τους να καταρρέουν, και πλέον παραλογίζονται", σύμφωνα με τον Μ. Βορίδη
«Να πέσει αυτή η κυβέρνηση το γρηγορότερο» εύχεται ο βουλευτής Αττικής της Ν.Δ. και τομεάρχης Εσωτερικών,  Μάκης Βορίδης, δηλώνοντας παράλληλα ότι δεν γνωρίζει αν θα ακολουθήσουν και άλλες ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών των ΑΝΕΛ.
Ο κ. Βορίδης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Βραδυνή της Κυριακής" σχετικά «με τις κατηγορίες της κυβέρνησης ότι εκπονούνται σχέδια αποστασίας για λογαριασμό του κ. Μητσοτάκη», τονίζει ότι «οι άνθρωποι βλέπουν την πάνδημη, λαϊκή κατακραυγή, βλέπουν την απονομιμοποίησή τους, βλέπουν τις σκευωρίες τους να καταρρέουν, και πλέον παραλογίζονται.
Κανονικά, για γέλια και για κλάματα»
«Μέσα, όμως, στο διανοητικό χάος τους, μέσα στον πανικό τους, αποτελούν ξεκάθαρο κίνδυνο για τους θεσμούς και τη δημοκρατία μας», προσθέτει χαρακτηριστικά και εξηγεί «προαναγγέλλουν δικαστικές διώξεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Αλήθεια, πού τις ξέρουν;
Προφανώς διότι αυτοί τις καθοδηγούν και τις χειραγωγούν.
Είναι επικίνδυνοι γιατί είναι ακραία διχαστικοί, γιατί δηλητηριάζουν με μίσος την κοινωνία μας».
Ωστόσο, εκτιμά ότι η κυβέρνηση θα αποφύγει την προσφυγή στις κάλπες τώρα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «τρέμουν γιατί θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους».
Περαιτέρω, ο κ. Βορίδης τάσσεται υπέρ της άμεσης κατάθεσης της Συμφωνίας των Πρεσπών προς έγκριση στη Βουλή, σημειώνοντας παράλληλα ότι σε περίπτωση που η ΝΔ γίνει κυβέρνηση όταν θα έχει επικυρωθεί η Συμφωνία δεν θα μπορέσει να αλλάξει πολλά πράγματα, αφού «τα Σκόπια θα έχουν αναγνωρισθεί ως "Βόρεια Μακεδονία" από την Ελληνική Δημοκρατία, και θα προχωρά η διαδικασία ένταξής τους στο ΝΑΤΟ.
Δηλαδή τα κύρια σημεία της Συμφωνίας θα έχουν εκτελεστεί».
Ακόμη, εξέφρασε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο υπογραφής Συμφωνίας με την Αλβανία, ανάλογης με αυτής των Πρεσπών.
Επιπλέον, ο κ. Βορίδης εκτίμησε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να διεκδικεί ρόλο περιφερειακής υπερδύναμης, μέσω δημιουργίας εντάσεων και κρίσεων στην περιοχή, υπογραμμίζοντας ότι «η Ελλάδα θα πρέπει να προετοιμαστεί αναλόγως σε όλα τα επίπεδα, κάτι που, δυστυχώς, δεν πράττει».
Τέλος, σημείωσε ότι η ΝΔ δεν επικροτεί τις αντισυγκεντρώσεις ή τους προπηλακισμούς, αλλά και πως είναι «αίσχος» να χαρακτηρίζονται συλλήβδην «οι πολίτες που αντιδρούν στην κατάπτυστη αυτή συμφωνία ως νεοναζί και φασίστες».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης