Τελευταία Νέα
Στον Παλμό της Επικαιρότητας

Ο οξυγονοκολλητής πρωθυπουργός

tags :
Ο οξυγονοκολλητής πρωθυπουργός

Ευτυχώς ο δικός μας, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, είναι μηχανικός

ΒΗΜΑτοδότης  

Λέω σήμερα να αρχίσω με το παρασκήνιο της Συνόδου Κορυφής, για να δείτε ότι ορισμένοι από αυτούς που καθορίζουν τις τύχες μας δεν είναι καθόλου ευγενείς προς τους ομολόγους τους. Σε μια κρίσιμη συνεδρίαση ανακαλύφθηκε ότι υπάρχουν ευρωπαίοι πρωθυπουργοί πρώην… οξυγονοκολλητές, πυροσβέστες και καθηγητές Νομικής. Ευτυχώς ο δικός μας, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, είναι μηχανικός, απόφοιτος ΕΜΠ, και δεν χρειάστηκε να πάρει μέρος στη διαμάχη των πρωθυπουργών Ιταλίας και Βουλγαρίας (για το Μεταναστευτικό)…
Σύμφωνα, λοιπόν, με την αγγλική εφημερία «The Guardian», κάποια στιγμή οι τόνοι ανέβηκαν πολύ και ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Κόντε επικαλέστηκε την ιδιότητα του καθηγητή της Νομικής για να διαμαρτυρηθεί για τον τρόπο εργασίας που ακολουθείται στις Συνόδους Κορυφής. «Είμαι καθηγητής Νομικής» φέρεται να είπε ο ιταλός πρωθυπουργός.
<<Κι εγώ ήμουν πυροσβέστης, αλλά αυτός δεν είναι σωστός τρόπος διαπραγμάτευσης» ήταν η απάντηση του βούλγαρου πρωθυπουργού, με τον σουηδό ομόλογό τους Λεβέν να προσθέτει ότι ο ίδιος ήταν οξυγονοκολλητής… εκφράζοντας έτσι και αυτός τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο ο Κόντε προσπαθούσε να στηρίξει τα επιχειρήματά του.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης