Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα φαντασιώνονται πτώση της κυβέρνησης

Παππάς: Επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα φαντασιώνονται πτώση της κυβέρνησης
«Συλλογικές συμβάσεις εργασίας,επαναφορά 13ης σύνταξης, αύξηση κατώτατου μισθού, αυτά είναι τα επίδικα μετά την έξοδο από τα Μνημόνια. Εκεί όλοι θα μετρηθούμε», εκτίμησε ο κ. Παππάς
Για επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα, που στρέφονται κατά της κυβέρνησης, έκανε λόγο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Epsilon»
«Ματαιοπονούν τα επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα που φαντασιώνονται πτώση της κυβέρνησης», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.
Αναφορικά με τη στάση των ΑΝΕΛ για το Μακεδονικό σημείωσε ότι,  «το αν ο Πάνος Καμμένος θα θελήσει να παραμείνει στην κυβέρνηση θα το αποφασίσει όταν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, η οποία θα περάσει με ευρεία πλειοψηφία».
«Η συμμαχία μας έχει στέρεη βάση και όλα τα δεδομένα είναι πάνω στο τραπέζι», συνέχισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.
«Συχνά βάζουμε το κάρο μπροστά από το άλογο: Λέμε ποιες δυνάμεις θέλουν να συνεργαστούν χωρίς να λέμε τι θέλουν να κάνουν.Συλλογικές συμβάσεις εργασίας,επαναφορά 13ης σύνταξης, αύξηση κατώτατου μισθού, αυτά είναι τα επίδικα μετά την έξοδο από τα Μνημόνια. Εκεί όλοι θα μετρηθούμε», εκτίμησε ο κ. Παππάς.
Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό και τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής, ο Ν. Παππάς είπε ότι φτάσαμε σε συμφωνία επειδή κάμφθηκαν οι ακραίες δεξιές απόψεις οι οποίες είναι και αντίθετες με τα ελληνικά συμφέροντα, και κάλεσε τους εγχώριους και ξένους εκπροσώπους της Δεξιάς «να πείσουν και κανέναν στην Ευρώπη για πολιτικές που δεν είναι σε βάρος της χώρας μας».
«Η συμφωνία ήταν ένα θετικό βήμα» συνέχισε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα πρωτοπορεί και πυροδοτεί τη συζήτηση για λύσεις σε συμφέρον της ΕΕ».
 Σχετικά με τη στάση του διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα  σημείωσε ότι δεν είναι λογικό να μην έχει τοποθετηθεί ακόμα για τη συμφωνία για το χρέος, προσθέτοντας ότι με την ευκαιρία δημοσιοποίησης της έκθεσης της ΤτΕ «έχει την ευκαιρία να δείξει αν πολιτεύεται ως πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος ή ως υπουργός της αποτυχημένης κυβέρνησης Σαμαρά».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης