Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Πρόταση στη MIG για την εξαγορά του ΥΓΕΙΑ κατέθεσε ο Αποστολόπουλος

Πρόταση στη MIG για την εξαγορά του ΥΓΕΙΑ κατέθεσε ο Αποστολόπουλος
H πρόταση φέρεται να υποστηρίζεται από μεγάλο αμερικανικό fund
Επίσημη πρόταση στη MIG για την εξαγορά του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ φέρεται πως κατέθεσε η G. Apostolopoulos Holdings, προσφέροντας τίμημα 0.95 ευρώ ανά μετοχή.
Ένα τίμημα, υψηλότερο από αυτό που είχε προσφέρει η CVC, ενώ η πρόταση αυτή φέρεται να υποστηρίζεται από μεγάλο αμερικανικό fund.
Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες η διοίκηση του ομίλου Αποστολόπουλου ανακοίνωσε ότι κατέθεσε  αγωγή κατά της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς, της διοίκησης της MIG  της διοίκησης του Υγεία, στην οποία υποστηρίζει ότι κακώς αποκλείστηκαν οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι από τη διαδικασία πώλησης του Υγεία και συζητήθηκε μόνο με έναν, με το CVC.
Στην αγωγή μάλιστα ισχυρίζεται ότι δολίως και σκοπίμως αποκλείστηκαν ο όμιλος Αποστολόπουλου όπως και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος και δεν παρασχέθηκε η ενημέρωση την οποία είχε το CVC.
Σε απάντηση η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ανέφερε ότι η MIG είναι ανεξάρτητη, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρεία, με ισχυρή διοίκηση, η οποία αποφασίζει και ενεργεί αυτόνομα, χωρίς έλεγχο ή παρεμβάσεις από την Τράπεζα Πειραιώς.
Ως εκ τούτου η Τράπεζα δεν είχε συμμετοχή στη διαδικασία πώλησης του ΥΓΕΙΑ ούτε στη λήψη των σχετικών αποφάσεων ούτε υπέδειξε ποτέ ενδιαφερόμενους αγοραστές.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης