Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Ελπίδες για αντίδραση από τις αγορές του εξωτερικού – Χαμηλός αναμένεται και πάλι ο τζίρος

tags :
ΧΑ: Ελπίδες για αντίδραση από τις αγορές του εξωτερικού – Χαμηλός αναμένεται και πάλι ο τζίρος
Χρειάζεται ενεργοποίηση περισσότερων επενδυτών προκειμένου να ανατραπεί το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στις τελευταίες συνεδριάσεις
Σε κρίσιμα τεχνικά σημεία βρίσκεται η αγορά και τα περισσότερα γραφήματα των μετοχών δείχνουν πως αν η υπάρχουσα κατάσταση δεν ανατραπεί το αρνητικό σενάριο έχει τον πρώτο λόγο.
Για σήμερα υπάρχουν ελπίδες ανάκαμψης λόγω της πορείας των διεθνών αγορών, αν και κάποιοι αναλυτές παραμένουν επιφυλακτικοί και σημειώνουν πως ο χαμηλός τζίρος και η απουσία επενδυτών δεν μπορούν να φέρουν σημαντική ανοδική κίνηση.  
Σημειώνεται πως σήμερα οι μετοχές της Βογιατζόγλου διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα 0,15 ευρώ ανά μετοχή μικτό ή καθαρό 0,1275 ευρώ.
 
Eurobank
Για σήμερα πιστεύουμε πως η αγορά θα προσπαθήσει να ακολουθήσει την θετική ψυχολογία που επικρατεί στις αγορές του εξωτερικού μετά την συμφωνία που επετεύχθη χθες μεταξύ της γερμανικής κυβέρνησης στο μεταναστευτικό, το οποίο είχε απειλήσει να διαλύσει τον κυβερνητικό συνασπισμό.
 
Euroxx
Λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων και σε συνδυασμό με τον χαμηλό όγκο συναλλαγών το ΧΑ αναμένεται να παραμείνει υπό πίεση.
 
Beta
Μία ήπια άνοδος αναμένεται σήμερα λόγω της τάσης που επικρατεί στο εξωτερικό και καθώς δεν υπάρχουν σημαντικά νέα από το εσωτερικό.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης