Πολιτική

Μητσοτάκης: Θλιβερός ο Καμμένος - Το μόνο που απομένει στον Τσίπρα είναι να ορίσει ημερομηνία εκλογών

Μητσοτάκης: Θλιβερός ο Καμμένος - Το μόνο που απομένει στον Τσίπρα είναι να ορίσει ημερομηνία εκλογών
Στη θέση ότι ο Α. Τσίπρας είναι πρωθυπουργός υπό προθεσμία, εμμένει ο Κ. Μητσοτάκης
Το μόνο που απομένει στον Αλέξη Τσίπρα, μετά και τη θλιβερή εικόνα του Πάνου Καμμένου, είναι να ορίσει την ημερομηνία των εκλογών, σχολίασε μέσω Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη σημερινή έκτακτη συνέντευξη τύπου του κυβερνητικού εταίρου.
«Χθες είπα ότι ο κ. Τσίπρας είναι πρωθυπουργός υπό προθεσμία. 
Η θλιβερή σημερινή εμφάνιση του συγκυβερνήτη του κ. Καμμένου με επιβεβαίωσε απόλυτα. 
Το μόνο που απομένει στον κ. Τσίπρα είναι να ορίσει την ημερομηνία των εκλογών», έγραψε στο Twitter ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
 


Νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει η συμφωνία των Πρεσπών χωρίς την έγκριση του ελληνικού λαού, κάτι που όπως είπε, γίνεται είτε με εκλογές είτε με δημοψήφισμα.
«Εκτός και αν περάσει από τη Βουλή με 180 ψήφους, αλλάξουν δηλαδή στάση η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ» είπε ο κ. Καμμένος, ο οποίος υποστήριξε ότι θα δώσει το παρών στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στις 11 και 12 Ιουλίου μαζί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά.
«Για εμάς το σχέδιο συμφωνίας των Πρεσπών δεν έχει καμία βαρύτητα και δέσμευση για τη χώρα, μέχρι την κύρωσή του από τη Βουλή.
Όλες οι άλλες προϋποθέσεις που έχουν μπει για να ισχύσει, είναι προϋποθέσεις που θα πρέπει να εκπληρώσουν τα Σκόπια. Μέχρι τότε είμαστε με τη συνθήκη του Βουκουρεστίου» είπε ο κ.Καμμένος αναφέροντας ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ είναι η κύρωση της συμφωνίας, για την οποία είπε ότι «δεν είναι καν έγκυρη, αφού δε φέρει την υπογραφή του προέδρου της πΓΔΜ».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης