Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης σε Moscovici: Πρέπει να είστε πιο προσεκτικός στις δημόσιες δηλώσεις σας

Μητσοτάκης σε Moscovici: Πρέπει να είστε πιο προσεκτικός στις δημόσιες δηλώσεις σας
Τον Αύγουστο δεν θα υπάρξει καθαρή έξοδος από το μνημόνιο, τόνισε στον Pierre Moscovici ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
Σύσταση να είναι πιο προσεκτικός στις δημόσιες δηλώσεις του, απηύθυνε στον Pierre Moscovici ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη σημερινή (3/7/2018) του συνάντηση με τον ευρωπαίο επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, τονίζοντας ότι τον Αύγουστο δεν θα υπάρξει καθαρή έξοδος από το μνημόνιο.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης συνέστησε στον Moscovici «να είναι πιο προσεκτικός κατά τις δημόσιες τοποθετήσεις του, σεβόμενος τις θυσίες που έχουν υποστεί οι Έλληνες, πόσο μάλλον τις εντελώς αχρείαστες που επιβλήθηκαν στους πολίτες τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά και εκείνες που δυστυχώς έχει υπογράψει η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου για το προσεχές διάστημα».
Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι τον Αύγουστο δεν θα υπάρξει καμία καθαρή έξοδος, καθώς σε καμία άλλη χώρα που αντιμετώπισε μνημονιακά προγράμματα, δεν υπήρχαν μελλοντικές δεσμεύσεις, επιπλέον μέτρα και ενισχυμένη εποπτεία.
«Αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει, είναι ότι τον Αύγουστο, ολοκληρώνεται το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, το οποίο επιβλήθηκε στην Ελλάδα ως συνέπεια του καταστροφικού πρώτου εξαμήνου της διακυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου το 2015 και ότι η Ελλάδα έχει δυστυχώς να αντιμετωπίσει και ένα 4ο κεκαλυμμένο μνημόνιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο ίδιος εξέφρασε, παράλληλα, την έντονη ανησυχία του, καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτυγχάνει διαρκώς να επιτύχει ακόμη και τους αναπτυξιακούς στόχους που η ίδια θέτει, όπως και να προωθήσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, ιδίως στη Δημόσια Διοίκηση.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης