Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Η σημερινή παράσταση του Π. Καμμένου δείχνει πως ο Τσίπρας είναι ένας αδύναμος πρωθυπουργός

Κικίλιας: Η σημερινή παράσταση του Π. Καμμένου δείχνει πως ο Τσίπρας είναι ένας αδύναμος πρωθυπουργός
Εάν ο Π. Καμμένος εννοεί όσα λέει, τότε είναι θέμα χρόνου να πέσει η κυβέρνηση και να λυτρωθεί η χώρα είπε ο κ. Κικίλιας
Την θέση ότι η σημερινή παράσταση του Π. Καμμένου δείχνει πόσο αδύναμος πρωθυπουργός είναι ο Αλέξης Τσίπρας διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ο οποίος υποστήριξε πως αν εννοεί όσα λέει ο κ.Καμμένος, τότε είναι θέμα χρόνου να πέσει η κυβέρνηση.
«Η σημερινή παράσταση του κ. Καμμένου θα ήταν φάρσα εάν δεν ήταν τραγωδία.
Ο υπουργός Άμυνας «δωσε τη Μακεδονία και κράτησε την καρέκλα».
Ο κ. Καμμένος είχε την ευκαιρία με την πρόταση μομφής της ΝΔ, να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών που δίνει μεταξύ άλλων τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα στους γείτονες.
Δεν το έκανε και αυτό του δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα πολιτικής επιβίωσης» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Κικίλιας, ο οποίος χαρακτήρισε αδύναμο πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.
«Όταν ο εταίρος της κυβέρνησης λέει πως διαφωνεί με μια συμφωνία υψηλής πολιτικής αξίας και ο κ. Τσίπρας δεν έχει το πολιτικό σθένος να τον αποπέμψει, τότε είναι ένας αδύναμος πρωθυπουργός» υποστήριξε ο κ. Κικίλιας, αναφέροντας πως στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στις 11 Ιουλίου από τη μία ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών θα στηρίξουν τη συμφωνία για το Μακεδονικό και από την άλλη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα παρίσταται, αλλά θα διαφωνεί.
«Η στάση αυτή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεν είναι μια σοβαρή, αλλά επιβλαβής και επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα» υπογράμμισε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος ερωτηθείς για το εάν ο κ. Καμμένος, εννοεί πραγματικά όσα είπε σήμερα, απάντησε ότι «εάν εννοούν όσα λένε, είναι θέμα χρόνου να πέσει αυτή η κυβέρνηση και να λυτρωθεί η χώρα».
«Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι θεατρίνοι» υπογράμμισε ο κ. Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης